Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Showbiz, παρότι δεν συνηθίζουν να εμφανίζονται πολύ δημόσια.

Βέβαια, το κοινό τους βλέπει πολύ συχνά μαζί στο Instagram, καθώς τους αρέσουν τα ταξίδια και η νεαρή τραγουδίστρια ως Influencer, συνηθίζει να ανεβάζει πολλές φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους όταν βρίσκονται στο εξωτερικό.

Το τελευταίο διάστημα όμως δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες, ενώ «ακόλουθοί» της παρατήρησαν πως ούτε το Πάσχα ανέβασε φωτογραφίες με τον αγαπημένο της. Έτσι λοιπόν, έθεσαν το σχετικό ερώτημα στο γνωστό προφίλ στο Instagram «soulaglamorous», το οποίο χωρίς να πάρει θέση, αναρωτήθηκε «χώρισε η Κόνι Μεταξά;».

Προφανώς αντίστοιχες ερωτήσεις δέχθηκε και η ίδια, η οποία το τελευταίο διάστημα τραγουδάει σε διάφορα κέντρα σε όλα την Ελλάδα (και στο εξωτερικό) μαζί με τον πατέρα της Λευτέρη Πανταζή.

Η απάντησή της ήταν αφοπλιστική…

Κόνι Μεταξά: Η παρατήρηση που δέχτηκε για ανάρτησή της στο instagram και η αντίδρασή της

Μια παρατήρηση δέχτηκε από follower της το απόγευμα της Παρασκευής 3/5 η Κόνι Μεταξά. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό της στο οποίο ακούει μουσική.

Ωστόσο, αυτό προκάλεσε την αντίδραση ενός follower της, καθώς σύμφωνα με τα έθιμα της θρησκείας μας δεν επιτρέπεται να ακούμε μουσική, λόγω πένθους για τη σταύρωση του Ιησού Χριστού.

«Δε βάζουν μουσική σήμερα» έγραψε χαρακτηριστικά ο συγκεκριμένος follower στην Κόνι Μεταξα, με την ίδια να δημοσιεύει το σχόλιο αυτό στα stories της γράφοντας, «Τι ακούω;!»