Το «μέταλλο» που είχε ο Παναθηναϊκός AKTOR, με αποτέλεσμα μεταξύ άλλων να κερδίσει δύο φορές την Μακάμπι Τελ Αβίβ μέσα σε τέσσερις ημέρες και να προκριθεί στο Final-4 της φετινής Euroleague, μνημόνευσε ο Γιώργος Πετρίδης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν πολύ μεγάλο το διάστημα της αναμονής και αυτά τα 12 χρόνια για τον Παναθηναϊκό. Με το που τελείωσε το ματς υπήρξε ένα ξέσπασμα από όλους, χαράς, απόλαυσης, έγιναν όλοι ένα κουβάρι για την πρόκριση στο Final-4. Ήταν μια απαιτητική σειρά, η Μακάμπι ήταν μια καλοδουλεμένη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός μπήκε από την αρχή της σειράς με την πλάτη στον τοίχο. Μέσα σε τέσσερις ημέρες τη νίκησε περισσότερες φορές από ότι σε ολόκληρη τη σεζόν. Έδειξε τρομερό χαρακτήρα, αυταπάρνηση και πνεύμα νικητή. Κρατάω το τσαγανό και την ανθεκτικότητα που έδειξε ο Παναθηναϊκός όλη τη σεζόν, έχοντας πολλούς τραυματισμούς. Θυμίζω ότι ήθελε 5/5 στο τέλος της σεζόν και το έκανε, ενώ επέστρεψε και από το 2-1 στα playoffs», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε ειδική μνεία στην αυταπάρνηση που έδειξαν Σλούκας και Χουάντσο, συμβάλλοντας μέσω αυτής τα μέγιστα στην νίκη-πρόκριση του «τριφυλλιού», καθώς ο πρώτος έπαιζε τραυματίας και ο δεύτερος ήρθε απευθείας από το… νοσοκομείο.

Παράλληλα, ο Πετρίδης επισήμανε το πόσο έχει προσαρμοστεί ο Ναν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και ότι… δεν βλέπει κανέναν, αναφέροντας και λεπτομέρειες για το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ενώ σημείωσε ότι ο Αταμάν πίστευε από την πρώτη ημέρα πως θα φτιάξει μια ομάδα για να διεκδικήσει την πρόκριση και ότι δεδομένα κάποιοι παίκτες ήρθαν στους «πράσινους» λόγω και της παρουσίας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέλα Γιαννακόπουλου, ο επόμενος μετά τον Ναν - Φήμες για μεγάλη επιστροφή!