Ο Ντάργουιν Νούνιες κέρδισε για άλλη μια φορά εξέχουσα θέση στην αγορά της Μπαρτσελόνα και ο Ουρουγουανός επιθετικός έχει αναδειχθεί ως μια ισχυρή εναλλακτική λύση για την ενίσχυση της επίθεσης εάν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποχωρήσει τελικά από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

Ο Νούνιες είπε ήδη «ναι» στην Μπάρτσα το καλοκαίρι του 2020, αλλά η υπογραφή του δεν μπόρεσε να οριστικοποιηθεί λόγω της έκρηξης της Μπενφίκα, η οποία κατέληξε να πληρώσει 24 εκατομμύρια ευρώ συν ένα ποσοστό του μέλλοντος για να πάρει τον παίκτη. Ο Ουρουγουανός επιθετικός ήταν ενθουσιασμένος για να πάει στη Βαρκελώνη μετά τη θητεία του στην Αλμερία και τώρα θα δώσει προτεραιότητα στην επιστροφή στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά την αποτυχία προσαρμογής στην Premier League.

Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί τον Ντάργουιν Νούνιες εδώ και χρόνια και τώρα αυτός δεν έχει εγκατασταθεί αρκετά στο αγγλικό ποδόσφαιρο και τόσο ο ίδιος όσο και η Λίβερπουλ σκέφτονται μια έξοδο αυτό το καλοκαίρι, αν και θα είναι δύσκολο αν πρέπει να καταβληθεί ένα τόσο υψηλό ποσό μεταγραφής.

Οι αριθμοί του δεν είναι κακοί, αλλά ο παίκτης δεν θα μπορούσε να είναι μέρος των σχεδίων του νέου προπονητή της αγγλικής ομάδας και θα αναζητηθεί διέξοδος γι 'αυτόν.