Γιάννης Μαντζουράκης: Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, την ομάδα του Δικέφαλου και τη μάχη του τίτλου μίλησε ο παλαίμαχος παίκτης και νυν προπονητής στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: «Θα έρθει μετά από μια μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού, ο οποίος θα πρέπει να ρίξει την προσοχή του στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ έχει μόνο αυτόν τον στόχο και θα πρέπει να κυνηγήσει τον τίτλο. Αν χάσει, θα δυσκολέψει και η Ευρώπη. Είναι καλή συγκυρία για τον ΠΑΟΚ που θα βρει τον Ολυμπιακό μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι γιατί θα εξαντλήσει τις δυνάμεις. Είναι ευκαιρία».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είχε αδυναμίες που δεν φάνηκαν σε κάποια παιχνίδια. Στη μεσαία γραμμή υπάρχει μια βραδύτητα, έχει αργό κέντρο. Τεχνίτης ο Μεϊτέ αλλά στα τρία παιχνίδια, το ένα είναι καλό. Η μεγάλη του αδυναμία είναι το γκολ». 

Για τη μάχη του τίτλου: «Η ΑΕΚ έχει την πιο εύκολη δουλειά, οι άλλοι μπορούν να φτάσουν στον τίτλο αλλά η διαδρομή τους είναι πιο δύσκολη. Ο ΠΑΟΚ έχει τις περισσότερες πιθανότητες γιατί αγωνίζεται στην έδρα του. Ο Παναθηναϊκός έχει τις λιγότερες».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Ο Μάντζιος κάνει εξαιρετική δουλειά, αξιοποίησαν στο έπακρον το υλικό και έχει καλή χημεία η ομάδα. Έχει τη δυνατότητα να πάρει το κύπελλο. Αν δεν παρασυρθεί και παίξει με λογική, μπορεί να το πάρει», είπε ο Γιάννης Μαντζουράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ανάβει φωτιές" ο Κάνααν στο Sportdog για το μέλλον του στον Ολυμπιακό (Vd)