Facebook Pixel Στην Αθήνα o σπουδαίος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Deco για τη #Heineken και το #ChampionTheMatch
Life
| 2016-02-22 16:05:00

Στην Αθήνα o σπουδαίος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Deco για τη #Heineken και το #ChampionTheMatch

Στην Αθήνα o σπουδαίος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Deco για τη #Heineken και το #ChampionTheMatch

Θα σχολιάσει από την Ελλάδα μέσω Twitter τον αγώνα Άρσεναλ – Μπαρσελόνα.

Σήμερα το μεσημέρι μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους φίλους του ποδοσφαίρου που έτυχε να βρίσκονται στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς διαπίστωσαν πως ο διεθνής Πορτογάλος ποδοσφαιριστής και δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης με την Πόρτο και την Μπαρτσελόνα, Anderson Luís de Souza, πιο γνωστός και ως Deco, βρίσκεται στην Αθήνα.

Ο Deco (@Deco20oficialανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Heineken (@Heineken) προκειμένου να είναι το βασικό πρόσωπο του #ChampionTheMatch στην πολυαναμενόμενη πρώτη «σύγκρουση» μεταξύ της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα για τη φάση των 16 του UEFA Champions League. Πρόκειται για μια ζωντανή συζήτηση/σχολιασμό του αγώνα μέσω Twitter. 

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου από την Ελλάδα δεν έχουν παρά να κάνουν τα tweets τους με ερωτήσεις, παρατηρήσεις αλλά και σχόλια, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα. Χρησιμοποιώντας τα #ChampionTheMatch #Heineken και κάνοντας mention το @Ηeineken_gr μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για ένα πακέτο φιλοξενίας στη μαγευτική Ίμπιζα για να παρακολουθήσουν τον τελικό του UEFA Champions League. 

H Heineken, επίσημη παγωμένη απόλαυση της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσηςφροντίζει να προσθέσει περισσότερο ενθουσιασμό στους φιλάθλους και να κάνει ακόμη πιο απολαυστική μια υπέροχη βραδιά του Champions League ετοιμάζοντας μαζί με τον σπουδαίο άσο ένα μοναδικό ζωντανό Q&A και σχολιασμό του ματς με ποδοσφαιρόφιλους από όλο τον πλανήτη.

Είναι ώρα για UEFA Champions League!

Είναι ώρα για #ChampionTheMatch! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags