Facebook Pixel Πρώτη αποκλειστική προβολή της νέας διαφήμισης για την Amstel Free! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2016-05-04 17:15:00

Πρώτη αποκλειστική προβολή της νέας διαφήμισης για την Amstel Free! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτη αποκλειστική προβολή της νέας διαφήμισης για την Amstel Free! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε σε αποκλειστικότητα τη νέα φοβερή διαφήμιση για την Amstel Free, μία ημέρα πριν την επίσημη προβολή της στην τηλεόραση! 
 

Αγαπητοί συνταξιδιώτες, σας καλωσορίζουμε σε μια διαφορετική πτήση! Οι κυβερνήτες και το πλήρωμα σας εύχονται καλό ταξίδι…

Κάτι δεν πάει καλά σε αυτό το αεροπλάνο! Τι γυρεύει το αχτύπητο δίδυμο του Μπίλυ και του Μάνου στο πιλοτήριο; Γιατί πετούν στα σύννεφα; Τι σκαρφίστηκαν αυτή τη φορά;

Κυριολεκτικά στον ουρανό, εκτυλίσσεται η 5η περιπέτεια των δύο πρωταγωνιστών της διαφημιστικής καμπάνιας της Amstel, μέσω της οποίας δίνεται το βήμα σε δύο νέους που αγαπούν την μπίρα, τον Μπίλυ και τον Μάνο, να φτιάξουν τη δική τους. Αυτή τη φορά, σε ρόλο πιλότων, κυνηγούν το όνειρό τους… ακόμα και στα σύννεφα!

#poiaAmstel Free; Αεροπλάνο, θα πετάξεις; 

Δε είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς… γιατί η Amstel Free καταρρίπτει τους περιορισμούς και χαρίζει απόλαυση χωρίς όρια. Με 0,0% αλκοόλ, είναι ένα φυσικό δροσιστικό προϊόν, ιδανικό για κατανάλωση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και για οποιεσδήποτε συνθήκες, αφού περιέχει μόνο 25 θερμίδες ανά 100 ml.

Ο Μπίλυ και ο Μάνος φυσικά δεν σταματούν εδώ! Οι περιπέτειές τους συνεχίζονται, οπότε μείνετε συντονισμένοι για τη συνέχεια!

#poiaAmstel #dreamBig 

Πάρτε μια μικρή γεύση στο παρακάτω βίντεο και η συνέχεια επί της οθόνης…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags