Facebook Pixel Φέτος τα Χριστούγεννα η Huawei μας καλεί να είμαστε παρόντες
Life
| 2016-12-12 16:25:00

Φέτος τα Χριστούγεννα η Huawei μας καλεί να είμαστε παρόντες

Φέτος τα Χριστούγεννα η Huawei μας καλεί να είμαστε παρόντες

Ας δείξουμε στους ανθρώπους γύρω μας τα πρόσωπά μας, προσφέροντας ζεστασιά και χαμόγελα

Ένα smartphone είναι ίσως η πιο προσωπική συσκευή και συνάμα ένα θαυμαστό κομμάτι της τεχνολογικής εξέλιξης που μας συνοδεύει σε κάθε μας στιγμή. Μας κρατάς σε διαρκή επικοινωνία με τον ψηφιακό κόσμο, μας επιτρέπει να παράγουμε, να μοιραζόμαστε και να καταναλώνουμε πληροφορίες πιο εύκολα, πιο γρήγορα, τη στιγμή που το θέλουμε, οπουδήποτε. Και είναι πέραν κάθε αμφιβολίας ότι η διαρκής διασύνδεση έχει αλλάξει τη ζωή μας, ανοίγοντάς μας ορίζοντες που σχεδόν δεν είχαμε φανταστεί.

Κάπως έτσι, κοιτώντας λίγο πιο προσεκτικά, θα παρατηρήσουμε πολλούς που σχεδόν αναπόφευκτα έχουν συνεχώς εκεί, στην οθόνη του, στραμμένη την προσοχή τους. Συμβαίνει και θα συμβαίνει. Ωστόσο, φέτος τα Χριστούγεννα η Huawei μας καλεί να δείξουμε στους ανθρώπους γύρω μας τα πρόσωπά μας, αντί για την πίσω πλευρά ενός smartphone. Μας καλεί να είμαστε ουσιαστικά παρόντες, κοντά στους αγαπημένους μας. Να αφήσουμε για λίγο το smartphone από τα χέρια και να πασπαλιστούμε με άχνη ζάχαρη, να προσφέρουμε ζεστασιά και χαμόγελα προς όλους εκείνους που έχουμε γύρω μας.

Με την καμπάνια #BePresent η Huawei μας παρακινεί να ζήσουμε με όλο μας το είναι τα Χριστούγεννα και να γευτούμε μοναδικές στιγμές γεμάτες αγάπη.

Και βέβαια, χάρη στις εξαιρετικές δυνατότητες ενός smartphone όπως το Huawei P9 Blue, με το σύστημα δύο φωτογραφικών φακών της Leica, μπορούμε τραβήξουμε τις πιο καθαρές και ζωντανές φωτογραφίες και να τις επεξεργαστούμε αργότερα, επιλέγοντας το σημείο εστίασης που θέλουμε και παίζοντας με το βάθος πεδίου, για να δημιουργήσουμε το πάντα εντυπωσιακό bokeh εφέ.

Αν πάλι αφήσουμε το Huawei P9 Blue από τα χέρια μας και ξεχάσουμε να το φορτίσουμε αυτός δεν είναι ένας λόγος που μπορεί να μας αποσπάσει την προσοχή από το να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές γύρω από το γιορτινό τραπέζι, κοντά στους δικούς μας ανθρώπους. Γιατί με δυνατότητα φόρτισης της μπαταρίας του από το 0 στο 50% μέσα σε μόλις 34 λεπτά, το Huawei P9 Blue θα είναι και πάλι εκεί τόσο γρήγορα, έτοιμο να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε και να μοιραστούμε τις καλύτερες μας αναμνήσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags