Facebook Pixel Το MILKO πάντα δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Life
| 2017-03-08 17:10:00

Το MILKO πάντα δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το MILKO πάντα δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το MILKO πάντα δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, συνεχίζει να τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Με αφορμή το All Star Game, στο οποίο ο άσος των Milwaukee Bucks ήταν στη βασική πεντάδα της Ανατολής, δημιουργήθηκε από το Eurohoops μια σειρά από videos, στην οποία ο Γιάννης κρατώντας στα χέρια του ένα μπουκάλι MILKO, μιλάει για τη ζωή του, το μπάσκετ και την Ελλάδα στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Μέσα από αυτά τα videos ο Γιάννης μας διηγείται την ιστορία του και μας ξεναγεί στα άδυτα της ομάδας του, των Milwaukee Bucks όπου περνάει καθημερινά αμέτρητες ώρες τα τελευταία χρόνια. Εκεί μας αποκαλύπτει ότι μετά από κάθε προπόνηση συνηθίζει να πίνει MILKO, γιατί το MILKO δίνει ενέργεια στον οργανισμό του, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, και όλα αυτά με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

H ζωή δοκιμάζει τις αντοχές μας, λέει ο Γιάννης, μέχρι να αποδείξουμε ότι η θέληση μας για να πετύχουμε τους στόχους μας είναι πάνω απ’ όλα και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο για να τα καταφέρουμε. Ο Γιάννης, παρέα με το MILKO, εμπνέει για άλλη μια φορά τα παιδιά και τους νέους στην Ελλάδα να πιστέψουν στον εαυτό τους, όπως έκανε και ο ίδιος, και με ψηλά το κεφάλι να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

#PISTEPSETO

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags