Facebook Pixel Η Bridgestone στην έκθεση IAA Cars 2017
Life
| 2017-08-29 13:41:00

Η Bridgestone στην έκθεση IAA Cars 2017

Η Bridgestone στην έκθεση IAA Cars 2017

Ελάτε μαζί μας για να απολαύσετε την πρεμιέρα ενός νέου ελαστικού, τις τελευταίες μας καινοτομίες καθώς και μία πρόσκληση για να
‘Κυνηγήσετε Το Όνειρο Σας, Ό,τι Κι Αν Γίνει’! 

Η Bridgestone, η μεγαλύτερη εταιρεία ελαστικών στον κόσμο, επιστρέφει στην Φρανκφούρτη, Γερμανία, για την έκθεση ΙΑΑ Cars 2017 από τις 12 μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου, με συναρπαστικά νέα και μία εντυπωσιακή παρουσίαση των τελευταίων μας καινοτομιών.

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην πρεμιέρα του Bridgestone Turanza T005 … όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μερικές καταπληκτικές καινοτομίες… να εξετάσετε τα τελευταία κορυφαία προϊόντα μας … και να δείτε γιατί η Bridgestone, ως Παγκόσμιος Ολυμπιακός Εταίρος , παροτρύνει όλους μας να “Κυνηγήσουμε το όνειρο μας, ότι κι αν γίνει”.

 

Ημέρες Τύπου 12 - 13 Σεπτεμβρίου. Ημέρες για τους Εμπόρους 14 - 15 Σεπτεμβρίου.

Ημέρες για το Κοινό 16 - 24 Σεπτεμβρίου.

Bridgestone: Αίθουσα 8.0 - Περίπτερο D03

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Bridgestone Turanza T005 ελαστικό τουρισμού

Σε αυτή την 67Ο έκθεση IAA Cars, η Bridgestone είναι περήφανη που σας παρουσιάζει σε πρεμιέρα, το ολοκαίνουργιο ελαστικό τουρισμού: Bridgestone Turanza T005, που σχεδιάζεται και παράγεται στην Ευρώπη.

Το Bridgestone Turanza T005 έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στην ανάγκη των Ευρωπαίων οδηγών, να αισθάνονται τον πλήρη έλεγχο σε δύσκολες και καθημερινές καταστάσεις οδήγησης, ιδιαίτερα τις βροχερές μέρες. Στην Bridgestone, ο καταναλωτής αποτελεί τον ΚΥΡΙΟ ΜΕΤΟΧΟ και την έμπνευση για όλα τα καινούρια προϊόντα και τις τεχνολογίες μας .

Συνέντευξη ΤΥΠΟΥ 12/09: Turanza T005 και Bridgestone World Solar Challenge

Ακολουθήστε μας στην συνέντευξη τύπου στο περίπτερο της Bridgestone τις 12 το μεσημέρι στις 12 Σεπτεμβρίου. Ο Paolo Ferrari, Διευθύνων Σύμβουλος και πρόεδρος της Bridgestone EMEA, θα σας πει τους λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι το Turanza T005 θέτει την κατηγορία ελαστικών τουρισμού σε νέα υψηλά επίπεδα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της Συνέντευξης Τύπου, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για την επικείμενη, συναρπαστική τεχνολογία Bridgestone World Solar Challenge που εφαρμόζει την τεχνολογία ologic στα ελαστικά Ecopia. Επίσης θα έχει τη δυνατότητα να δείτε από κοντά ένα ηλιακό αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε από το Πανεπιστήμιο Bochum της Γερμανίας, μία από τις συμμετοχές στον διαγωνισμό της έκδοσης 2017, τον Οκτώβριο το ίδιου έτους.

Η επαναστατική τεχνολογία ologic της Bridgestone προσφέρει εξαιρετική απόδοση καυσίμου χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια. Η μεγαλύτερη διάμετρος του ελαστικού μειώνει την αντίσταση κύλισης ενώ παράλληλα το μικρότερο πλάτος πέλματος μειώνει την αντίσταση του αέρα, με αποτέλεσμα τη μικρότερη κατανάλωση καυσίμου και των αντίστοιχων εκπομπών διοξειδίου άνθρακα.

Ελαστικά και τεχνολογίες Bridgestone

Επίσης, η Bridgestone παρουσιάζει όλες τις πρόσφατες καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου ελαστικού Air Free Conceptγια ποδήλατα και αυτοκίνητα, καθώς και επιλεγμένα προϊόντα από τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Κατάλογο των κορυφαίων ελαστικών Bridgestone:τα ελαστικά τουρισμού DriveGuard και τα χειμερινά DriveGuard, τα Dueler A/T 001 για 4x4, τα ελαστικά υπέρ υψηλών επιδόσεων UHP Potenza S007 και Potenza S001 RFT και τα χειμερινά Blizzak LM001 EVO.

Ανανεωμένη μάρκα Firestone

Η Bridgestone μοιράζεται τη θέση της με την μοναδική Μάρκα Firestone, που ανανεώθηκε και εδραιώθηκε στην Ευρώπη με ένα σύγχρονο, ανταγωνιστικό διαστασιολόγιο στην κατηγορία ελαστικών μεσαίας τιμής και στόχο οδηγούς που είναι ή αισθάνονται νέοι και οι οποίοι αναζητούν την έξυπνη επιλογή όταν αγοράζουν ελαστικά. Στο περίπτερό μας στην IAA Cars 2017 παρουσιάζονται τα ελαστικά Firestone Destination H/P, Firestone Multiseason και Firestone Roadhawk.

Πρίν φύγετε από το περίπτερο της Firestone , μην παραλείψετε να ανακαλύψετε το Firestone Music Tour και να τραγουδήσετε το αγαπημένο σας τραγούδι καραόκε στο βαν της Firestone! Θα εκπλαγείτε με τις επιδόσεις σας…

Όλοι εμείς στην Bridgestone ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά στην IAA Cars 2017!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags