Facebook Pixel Sportdog.gr | Σημαντικές επιτυχίες για Σάπαρη-Σημαντήρα!
Life
| 2017-10-18 13:41:00

Σημαντικές επιτυχίες για Σάπαρη-Σημαντήρα!

Sportdog Team
Σημαντικές επιτυχίες για Σάπαρη-Σημαντήρα!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σε Ισπανία και Λουτράκι ο Νίκος Σημαντήρας και η Κατερίνα Σάπαρη, αθλητές που χορηγεί η Interwetten!

Ο Νίκος Σημαντήρας έλαβε μέρος στο OceanMan World Championship, που διεξήχθη στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Μπενιντόρμ, κατακτώντας την 3η θέση έπειτα από έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αγώνα που έγινε κάτω από αντίξοες και απαιτητικές καιρικές συνθήκες.

Οι αθλητές κάλυψαν απόσταση 9.3 χλμ. και χρειάστηκε να παλέψουν με κύματα που έφτασαν ακόμα και τα 2 μέτρα. Ο Νίκος Σημαντήρας έπειτα από μία συγκλονιστική μάχη, κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση με χρόνο 1:53:49, απέχοντας μόλις 9 δευτερόλεπτα από τον 2ο Γερμανό συναθλητή του.

Η Κατερίνα Σάπαρη έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου που διεξήχθη παράλληλα με το Μεσογειακό Κύπελλο Τριάθλου στο Λουτράκι, υπό την αιγίδα της ΕΟΤΡΙ. Έπειτα από έναν αγώνα με έντονο συναγωνισμό η Κατερίνα τερμάτισε 2η στην κατηγορία Elite γυναικών του Πανελληνίου και 3η στην αντίστοιχη του Μεσογειακού Κυπέλλου.

Επίσης, στο Oceanman World Championship, στην Elite κατηγορία γυναικών, συμμετείχε και η Κατερίνα Γκιώνη, η οποία στο πρόσφατο Spetses Mini Marathon αγωνίστηκε με την ομάδα της Interwetten, κατακτώντας την 1η θέση στα 3χλμ. κολύμβησης. Η νεαρή αθλήτρια πήρε το χάλκινο μετάλλιο, προσθέτοντας ακόμα μία επιτυχία στο ενεργητικό της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags