Facebook Pixel Sportdog.gr | Γουέστ Χαμ-Μπράιτον και Τότεναμ-Λίβερπουλ στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Life
| 2017-10-20 10:40:00

Γουέστ Χαμ-Μπράιτον και Τότεναμ-Λίβερπουλ στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Sportdog Team
Γουέστ Χαμ-Μπράιτον και Τότεναμ-Λίβερπουλ στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Περισσότερες από 200 επιλογές από τον ΟΠΑΠ για το ντέρμπι της Super League, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του.

Οι αγώνες της Premier League, Γουέστ Χαμ-Μπράιτον και Τότεναμ-Λίβερπουλ, περιλαμβάνονται στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Οι αποδόσεις, που προσφέρει ο ΟΠΑΠ στα σημεία τους, είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους. 

Το παιχνίδι Γουέστ Χαμ-Μπράιτον θα διεξαχθεί σήμερα, στις 22:00. Το ντέρμπι Τότεναμ-Λίβερπουλ θα γίνει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στις 18:00.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι της Super League, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στις 20:30.

Στην κορυφή της βαθμολογίας ανέβηκε ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη του με 4-0 επί της Λαμίας. Ο Ολυμπιακός έχει 4 βαθμούς λιγότερους και στην προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 4-3, στη Νέα Σμύρνη, τον Πανιώνιο. 

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει, για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές συνολικά, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων, στο σύνολο των γκολ, το ημίχρονο-τελικό, το ακριβές σκορ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, τον σκόρερ του πρώτου γκολ και του οποιουδήποτε τέρματος, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags