Facebook Pixel ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Life
| 2017-10-24 05:02:00

Διπλή αγωνιστική στη Euroleague με πολλά ειδικά στοιχήματα, από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Sportdog Team
Διπλή αγωνιστική στη Euroleague με πολλά ειδικά στοιχήματα, από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Διαβάστε αναλυτικά. 

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στη Euroleague, με τη διεξαγωγή δύο αγωνιστικών, σε  διάστημα τεσσάρων ημερών. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες των ελληνικών ομάδων. 

Στην τρίτη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται σήμερα (21:05), στο Τελ Αβίβ, με τη Μακάμπι και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (20:00), στη Μόσχα, την ΤΣΣΚΑ.  

Στην τέταρτη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου (21:15), στο  ΣΕΦ, τη Κίμκι και ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου (21:30), στο  ΟΑΚΑ, τη Φενερμπαχτσέ.  

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, στην τρίτη και την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague.  

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον νικητή του αγώνα, το τελικό αποτέλεσμα χωρίς παράταση, τον νικητή της πρώτης, της δεύτερης και της τρίτης περιόδου, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, τη διαφορά και το σύνολο των πόντων, τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, το συνδυασμό νικητή αγώνα και πρώτου σκόρερ, τα under/over πόντων των παικτών, τα τρίποντα της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags