Facebook Pixel Sportdog.gr | Ρόμα-Λάτσιο και Σαμπντόρια-Γιουβέντους στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Life
| 2017-11-17 10:49:00

Ρόμα-Λάτσιο και Σαμπντόρια-Γιουβέντους στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Sportdog Team
Ρόμα-Λάτσιο και Σαμπντόρια-Γιουβέντους στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις από τον ΟΠΑΠ στα σημεία τους, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους.

Επιστρέφουν στη δράση τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μετά από τη μικρή διακοπή τους, λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων.

Στη Serie A ξεχωρίζουν το ντέρμπι της Ρώμης, ανάμεσα στη Ρόμα και τη Λάτσιο και ο αγώνας της Σαμπντόρια με τη Γιουβέντους. Τα δύο αυτά παιχνίδια περιλαμβάνονται στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ. Οι αποδόσεις στα σημεία τους είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους.

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, στις 19:00, θα διεξαχθεί το ντέρμπι Ρόμα-Λάτσιο. Μόλις 1 βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες της Ρώμης. Η Ρόμα βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 27 βαθμούς και η Λάτσιο στην τέταρτη με 28.

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, στις 16:00, θα γίνει ο αγώνας της Σαμπντόρια με τη Γιουβέντους. Στην έκτη θέση βρίσκεται η Σαμπντόρια με 23 βαθμούς και εντός έδρας παραμένει αήττητη, με 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Γιουβέντους είναι δεύτερη, με 31 βαθμούς, 1 λιγότερο από την πρωτοπόρο Νάπολι και διατηρεί το αήττητο εκτός έδρας, με 4 νίκες και μία ισοπαλία.

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει και πολλά ειδικά στοιχήματα για τα Ματς του Κουπονιού, Ρόμα-Λάτσιο και Σαμπντόρια-Γιουβέντους.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τα κόρνερ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags