Facebook Pixel Sportdog.gr | Απόδραση από τη… λογική στο X Motor Festival των Τρικάλων!
Life
| 2017-11-17 11:11:00

Απόδραση από τη… λογική στο X Motor Festival των Τρικάλων!

Απόδραση από τη… λογική στο X Motor Festival των Τρικάλων!

O μάγος Σανκάρα θα βάλει το κοινό του Motor Festival σ’ ένα διαδραστικό παιχνίδι γεμάτο εκπλήξεις

Τα Τρίκαλα αναμένεται να κλέψουν φέτος τις εντυπώσεις στα Χριστουγεννιάτικα δρώμενα, καθώς εκτός από τον Μύλο των Ξωτικών και τις ομορφιές της πόλης οι επισκέπτες έχουν κι έναν επιπλέον λόγο για να τα επισκεφτούν. Κι αυτός δεν είναι άλλος από την πιο δημοφιλή γιορτή της μηχανοκίνησης, το 10ο Motor Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 26-30 Δεκεμβρίου στην πίστα καρτ «Meteora Race Park» με την υποστήριξη του Δήμου Τρικκαίων!

Ο διοργανωτής του Motor Festival, Μιχάλης Κοντιζάς, ανακοίνωσε επίσημα ότι το 10ο ή αλλιώς «Χ» event της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στην προαναφερόμενη πίστα καρτ των Τρικάλων, έναν χώρο πολύ πιο ενδιαφέροντα και με πολύ περισσότερες δυνατότητες για… μαγικό θέαμα απ’ ό,τι αρχικά υπολόγιζε.

Συγκεκριμένα ενημέρωσε το κοινό, τους οδηγούς και τους Εκθέτες πως η μηχανοκίνητη αρένα που θα στηθεί στο «Meteora Race Park» θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, αφού για πρώτη φορά θα γίνει Motor Festival σε ασφάλτινη πίστα που ξεπερνά τα 700 μέτρα, ενώ παράλληλα θα δημιουργηθεί μια χωμάτινη αρενα αδρεναλίνης για πολύ... Dirty καταστασεις! Μini moto, trial μοτοσυκλέτες, kart, αυτοκίνητα ταχύτητας, αυτοκίνητα drift και φορτηγά στην ασφάλτινη αρένα, παράλληλα με τα «4x4», motocross, free style και enduro στο φυσικό τους περιβάλλον θα προσφέρουν ένα αξέχαστο θέαμα!

Όπως σημείωσε, μάλιστα, ο Μιχάλης Κοντιζάς έχει ήδη σχεδιαστεί η κάλυψη του επισκέπτη από τα καιρικά φαινόμενα, αφού οι θεατές θα κινούνται από την αρχή της έκθεσης και σε όλη την περίμετρο της πίστας εντός ειδικά διαμορφωμένων καλυπτόμενων διαδρόμων από τέντες που θα είναι στημένες κατά μήκος των εκθετών και περιμετρικά των μηχανοκίνητων θεαμάτων και συγκεκριμένα στα σημεία όπου θα μπορούν να καθίσουν για να απολαύσουν τα μηχανοκίνητα Show και τη μαγεία του X Motor Festival!

Η μαγεία του Σανκάρα στο X Motor Festival

Το 10ο Motor Festival υπόσχεται ότι όλοι θα… αποδράσουμε από τη λογική! Ο μάγος και ταχυδακτυλουργός Σανκάρα, ο αποκαλούμενος και διάδοχος του Ούρι Γκέλερ, θα μαγέψει το κοινό που θα παρακολουθήσει την παράσταση του και θα ψυχαγωγηθεί με έναν διαφορετικό τρόπο στην διάρκεια του X Motor Festival. Ο Σανκάρα θα βάλει το κοινό του Motor Festival σ’ ένα διαδραστικό παιχνίδι γεμάτο εκπλήξεις, απρόοπτα και βέβαια μαγεία. Η παρτενέρ του περφόρμερ – magician Σανκάρα είναι αυτή που «κόβεται» στην μέση και υψώνεται στον αέρα με τον πιο μοντέρνο και εντυπωσιακό τρόπο, έτσι όπως δεν έχει ξαναεκτελεστεί, αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα το κοινό, πείθοντας ακόμα και τους μη λάτρεις του είδους.

Τα υπόλοιπα από… κοντά στο X Motor Festival στις 26-30 Δεκεμβρίου στην πίστα καρτ «Meteora Race Park» των Τρικάλων. Περισσότερες λεπτομέρειες στη σελίδα του Motor Festival στο Facebook (https://www.facebook.com/motorfestival.gr/)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags