07/12/17 - 18:36

Ανακοίνωση της Ιπποδρομίες ΑΕ σχετικά με τη μη διεξαγωγή της ιπποδρομιακής συγκέντρωσης της Παρασκευής 8ης Δεκεμβρίου 2017

Λειτουργώντας με αίσθημα ευθύνης προς το φίλιππο κοινό και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, η Ιπποδρομίες Α.Ε. ζήτησε από την Φίλιππο Ένωση την ανάκληση της παραπάνω απόφασης, κάτι που δεν έγινε δεκτό.

Sportdog Team
Ανακοίνωση της Ιπποδρομίες ΑΕ σχετικά με τη μη διεξαγωγή της ιπποδρομιακής συγκέντρωσης της Παρασκευής 8ης Δεκεμβρίου 2017
601views 0shares
Το νέο Pamestoixima.gr είναι και στο Nations League με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Η Ιπποδρομίες Α.Ε. ανακοινώνει ότι είναι αναγκασμένη να μη διεξάγει την ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου 2017, έπειτα από την παράνομη, αυθαίρετη και καθ’ υπέρβαση των αρμοδιοτήτων της Φιλίππου Ενώσεως απόφαση της Επιτροπής Ιπποδρομιών, για την κατάργηση συγκεκριμένης ιπποδρομίας (4+ΣΤ ΜΕΔΕΝ). Η απόφαση αυτή ελήφθη στις 5 Δεκεμβρίου 2017 και επέφερε αυτόματα την αλλοίωση του νόμιμου προγράμματος των ελληνικών ιπποδρομιών. 

Λειτουργώντας με αίσθημα ευθύνης προς το φίλιππο κοινό και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, η Ιπποδρομίες Α.Ε. ζήτησε από την Φίλιππο Ένωση την ανάκληση της παραπάνω απόφασης, κάτι που δεν έγινε δεκτό. Η εταιρεία εκφράζει τη λύπη της, καθώς η συγκεκριμένη αυθαίρετη απόφαση θίγει βάναυσα, πέραν της ίδιας, όλα τα μέλη της ιπποδρομιακής κοινότητας (ιδιοκτήτες, αναβάτες, προπονητές) και το Ελληνικό Δημόσιο. 

Η Ιπποδρομίες Α.Ε. δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να δεχθεί την ανατροπή των θεμελιωδών δεδομένων πάνω στα οποία βασίστηκε η σημαντική επένδυσή της στην ιπποδρομιακή δραστηριότητα, ούτε οποιουδήποτε είδους παραβίαση της Σύμβασης Παραχώρησης. 

Επιπλέον, η εταιρεία δηλώνει ότι επιφυλάσσεται να λάβει, κατά παντός υπευθύνου, κάθε αναγκαίο μέτρο για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων της. Στο πλαίσιο αυτό, η Ιπποδρομίες Α.Ε. καλεί την Πολιτεία να παρέμβει άμεσα στο συγκεκριμένο ζήτημα, με δεδομένο ότι αποφάσεις όπως αυτή που έλαβε η Επιτροπή Ιπποδρομιών, προκαλούν σοβαρές δυσλειτουργίες και προβλήματα στην ομαλή και σύμφωνη με το νόμο και τη Σύμβαση Παραχώρησης άσκηση του δικαιώματος διεξαγωγής ιπποδρομιών από μέρους της εταιρείας, και απειλούν την υπόσταση και το μέλλον της ελληνικής ιπποδρομιακής δραστηριότητας και του μεγάλου πλήθους προσώπων που εμπλέκονται σε αυτή. 

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ