Facebook Pixel Sportdog.gr | Λάτσιο-Τορίνο στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Life
| 2017-12-08 10:46:00

Λάτσιο-Τορίνο στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Sportdog Team
Λάτσιο-Τορίνο στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις από τον ΟΠΑΠ στα σημεία του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του 

Ο αγώνας της Serie A, Λάτσιο-Τορίνο περιλαμβάνεται στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Ο ΟΠΑΠ προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του.  

Το παιχνίδι της Λάτσιο με την Τορίνο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, στις 22:00. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Λάτσιο με 32 βαθμούς. Η Τορίνο έχει 20 πόντους και ισοβαθμεί στη δέκατη θέση, με την Αταλάντα και την Κιέβο. Στην περσινή περίοδο, η Λάτσιο κέρδισε εντός έδρας με 3-1, ενώ ισόπαλη με 2-2 έληξε η αναμέτρησή τους στο Τορίνο. 

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει και πολλά ειδικά στοιχήματα για το Ματς του Κουπονιού, Λάτσιο-Τορίνο. 

  Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τα κόρνερ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ του αγώνα, της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags