Facebook Pixel Sportdog.gr | Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΙΟΛΗ: Από την Οίτη κατευθείαν στα ποτήρια μας
Life
| 2017-12-08 12:54:00

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΙΟΛΗ: Από την Οίτη κατευθείαν στα ποτήρια μας

Sportdog Team
Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΙΟΛΗ:  Από την Οίτη κατευθείαν στα ποτήρια μας

Φυσική προέλευση, αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και συνεισφορά στην κοινωνία είναι οι τρεις άξονες βιώσιμης ανάπτυξης του ΙΟΛΗ όλα αυτά τα χρόνια

Το αγνό φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ, με τα μοναδικά ποιοτικά του χαρακτηριστικά και παρουσία από το 1991 στην Κεντρική Ελλάδα, στην περιοχή του Μοσχοχώριου Λαμίας, μας συστήνεται ξανά και υπογραμμίζει τη δέσμευσή του για συνεχή συνεισφορά στην τοπική κοινωνία και τους ανθρώπους της.

Ο μοναδικός χαρακτήρας του φυσικού μεταλλικού νερού ΙΟΛΗ, οφείλεται στο ότι αναβλύζει αγνό, ισορροπημένο και εμπλουτισμένο με τα πιο πολύτιμα συστατικά που του προσφέρει η Φύση. Το νερό ΙΟΛΗ ακολουθεί ένα μεγάλο ταξίδι, το οποίο μπορεί να έχει διάρκεια έως και 20 χρόνια, και εμφιαλώνεται κατευθείαν από την πηγή χωρίς καμία απολύτως επεξεργασία, ενώ οι συνεχείς έλεγχοι ποιότητας από το εξειδικευμένο προσωπικό διασφαλίζουν ένα αγνό προϊόν απόλυτα ασφαλές. Παράλληλα, τιμώντας τον τόπο καταγωγής του το νερό ΙΟΛΗ συνεισφέρει ουσιαστικά στην ευρύτερη περιοχή ενώ στέκεται πάντα αρωγός σε όσους έχουν ανάγκη.

 

Σε εκδήλωση για τους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Νερού ΙΟΛΗ, η Υπεύθυνη Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κα Έλλη Παναγιωτοπούλου, αναφέρθηκε στη σημασία της βιώσιμης ανάπτυξης, στην οποία στηρίζεται κάθε λειτουργία της εταιρίας, δηλώνοντας ότι: «Ως Αθηναϊκή Ζυθοποιία παράγουμε αξία με τις δραστηριότητες & τις πρωτοβουλίες μας και δεσμευόμαστε στην ενεργή υποστήριξη τοπικών φορέων και δραστηριοτήτων αλλά και στην αρωγή των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Για αυτό το λόγο υποστηρίζουμε συστηματικά φορείς και υπηρεσίες του Νομού Φθιώτιδος, ενώ στο παρελθόν, με τη στήριξή μας έγινε η ανέγερση του Πνευματικού Κέντρου Μοσχοχωρίου. Τον τελευταίο μήνα δωρίσαμε 25.000 λίτρα εμφιαλωμένου νερού ΙΟΛΗ στους πληγέντες κατοίκους στη Μάνδρα Αττικής και την Νέα Πέραμο. Ακόμα, αξίζει να αναφέρουμε ότι με το νερό ΙΟΛΗ στηρίζουμε σταθερά το έργο του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος ενισχύοντάς το με μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις μας. Τέλος πρόσφατα γίναμε και το επίσημο νερό της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου».

 

Από την πλευρά του ο κος Παντελής Μέτζος, Διευθυντής της γραμμής εμφιάλωσης, τόνισε: «Με την πολύχρονη παρουσία του εμφιαλωτηρίου στην περιοχή του Μοσχοχωρίου, το νερό ΙΟΛΗ συνεισφέρει συστηματικά στο Νομό μας, αναδεικνύοντας τον τόπο προέλευσης του», ενώ έκανε και μια ιστορική αναδρομή στις χρονιές-ορόσημα για τη λειτουργία της γραμμής εμφιάλωσης η οποία ξεκίνησε το 1993, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλες τις διαδοχικές φάσεις της εμφιάλωσης, που πραγματοποιούνται σε αυστηρά ελεγχόμενο και αποστειρωμένο χώρο, με την ποιότητα του νερού να ελέγχεται μεθοδικά ανά μια ώρα από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

 

Ανάμεσα στις δράσεις υποστήριξης του νερού ΙΟΛΗ το 2017 ξεχωρίζουν η χορηγία του φεστιβάλ νέων “Πελασγία Εν Δράση 2017”, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το καλοκαίρι, και του “Run Cup Challenge 2017”, το οποίο αφορούσε σε 3 ειδικές ορεινές διαδρομές στα βουνά της Κεντρικής Ελλάδας και ολοκληρώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο Καλλίδρομο. Παράλληλα, με την προσφορά στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων του, το νερό ΙΟΛΗ βρίσκεται κοντά σε φορείς και υπηρεσίες του Νομού Φθιώτιδας, όπως η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία και τα σχολεία ενισχύοντάς τους συστηματικά μέσα από δωρεές εμφιαλωμένου νερού, οι οποίες ξεπέρασαν συνολικά τα 28.000 λίτρα. Επίσης, διοργανώνει εκπαιδευτικές επισκέψεις στις εγκαταστάσεις του με συμμετοχή τοπικών Σχολείων αλλά και τμημάτων από τα κοντινά Ανώτατα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags