Facebook Pixel Sportdog.gr | Διπλή αγωνιστική στη Euroleague με πολλά ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ
Life
| 2018-01-16 10:45:00

Διπλή αγωνιστική στη Euroleague με πολλά ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Sportdog Team
Διπλή αγωνιστική στη Euroleague με πολλά ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ θα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα.

Δύο αγωνιστικές, σε διάστημα τεσσάρων ημερών, διεξάγονται στη Euroleague, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στους τέσσερις αγώνες των ελληνικών ομάδων.

Στην 18η αγωνιστική, ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (21:00), στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Παναθηναϊκός παίζει αύριο (19:45), στην Κωνσταντινούπολη, με τη Φενέρμπαχτσε.

Στην 19η αγωνιστική, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου (19:00), στη Μόσχα, την Κίμκι και ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου (21:15), στο ΟΑΚΑ, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ θα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, στην 18η και την 19η αγωνιστική της Euroleague.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ θα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον νικητή του αγώνα, το τελικό αποτέλεσμα χωρίς παράταση, τον νικητή της πρώτης, της δεύτερης και της τρίτης περιόδου, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, το συνδυασμό του νικητή του αγώνα με τον πρώτο σκόρερ, το ημίχρονο-τελικό, την περίοδο με τους περισσότερους πόντους, τη διαφορά και το σύνολο των πόντων, τα under/over πόντων των παικτών, τα τρίποντα της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας.

Τρία Super Παρολί για επιπλέον κέρδη από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα παιχνίδια της εμβόλιμης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας της Γαλλίας ξεχωρίζουν στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, από σήμερα έως την Πέμπτη.

Ο ΟΠΑΠ δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ να αυξήσουν τα κέρδη τους με τρία Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα με συγκεκριμένη απόδοση. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αυτές αμετάβλητες.

Το σημερινό Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Μαρσέιγ, της Μπορντό και της Μονακό. Η τριάδα δίνει απόδοση 3,46 και με το Super Παρολί η απόδοσή της ανεβαίνει στο 3,90.

Δύο ακόμη Super Παρολί προσφέρονται για τους αυριανούς αγώνες. Το πρώτο, έχει τις νίκες της Λυών, της Λιλ και της Σεντ Ετιέν και ανεβάζει την απόδοση από το 10,93 στο 12,50. Το δεύτερο, περιλαμβάνει τις νίκες της Γουίγκαν, της Σουόνσι και της Τσέλσι και πληρώνει 6,75 ενώ η απόδοση της τριάδας είναι 6,05.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags