Facebook Pixel Sportdog.gr | City Unity College: Σπουδές για σίγουρη επαγγελματική επιτυχία!
Life
| 2018-02-09 11:55:00

City Unity College: Σπουδές για σίγουρη επαγγελματική επιτυχία!

Sportdog Team
City Unity College: Σπουδές για σίγουρη επαγγελματική επιτυχία!

Ποιοι είναι οι τομείς σπουδών που μπορούν να ακολουθήσουν οι νέοι φοιτητές.

Το City Unity College  προσφέρει προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο, σε συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια: Cardiff Metropolitan University, Université de Lille 2, Educons University, Arab Academy for Science, Technology and Maritime Transport.

Η ποιοτική εκπαίδευση σε συνδυασμό με τον ευέλικτο σχεδιασμό των προγραμμάτων σπουδών  έχουν ως αποτέλεσμα κάθε πτυχίο  να αποτελεί εγγύηση γνώσης και επαγγελματικής σταδιοδρομίας σε διεθνές επίπεδο.

Τομείς σπουδών.

Επιχειρησιακές Σπουδές
Ψυχολογία
Πληροφορική
Ξενοδοχειακά - Τουριστικά
Αθλητικές Επιστήμες & Προπονητική
Ναυτιλιακά (Πλοίαρχοι, Μηχανικοί , Ηλεκτρολόγοι Εμπορικού Ναυτικού.)

Το City Unity College λειτουργεί ως αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας (ΚΕΜΕ), βάσει της Υπουργικής Απόφασης της 27ης Ιουνίου 2010 (Αρ. Αδ. Λειτ. 92790/ΙΑ), ενώ από το 2012, βάσει του Ν. 4093/2012 (ΦΕΚ 222 Α΄), λειτουργεί ως Κολέγιο.

Τα πτυχία, οι μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι σπουδών απονέμονται από τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια.

Alpine Center: The Hospitality & Tourism Management Department of City Unity.

Το City Unity College αναβάθμισε πρόσφατα το ξενοδοχειακό του τμήμα “Alpine Hospitality & Tourism Management”, μεταφέροντάς το, στο ιδιόκτητο πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων “Athenian Riviera Hotel & Suites”, στη περιοχή της Βουλιαγμένης.

Το City Unity College και το Alpine δεσμεύονται να παρέχουν ένα εμπνευσμένο και καινοτόμο περιβάλλον διδασκαλίας, που δίνει στους σπουδαστές την ευκαιρία να εφαρμόσουν στην πράξη ό,τι μαθαίνουν καθημερινά στη θεωρία. Αυτή η μοναδική ευκαιρία παρέχεται, διότι η σχολή στεγάζεται σε ξενοδοχείο.
Η εκπαίδευση βασίζεται στην ελβετική φιλοσοφία, που επικεντρώνεται στην προσέγγιση των τεσσάρων πυλώνων: πρακτικές δεξιότητες, επαγγελματική στάση, ικανότητες διαχείρισης και δέσμευση για δια βίου μάθηση. Οι σπουδαστές έχουν το πλεονέκτημα να μάθουν πώς λειτουργεί ένα ξενοδοχείο, σε καθημερινή βάση, λαμβάνοντας πρακτικά μαθήματα κατάρτισης, σε ένα πραγματικό πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων, σε πραγματικό χρόνο, με πραγματικούς επισκέπτες. Αναλαμβάνουν υπεύθυνα καθήκοντα, σε ζωτικής σημασίας περιοχές του ξενοδοχείου, όπως π.χ. υποδοχή, εστιατόριο, κουζίνα και υπηρεσία καθαριότητας. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που δεν προσφέρει κανένα άλλο Κολέγιο φιλοξενίας και τουρισμού στην Ελλάδα. 

Το City Unity College προσφέρει, μέσω της συνεργασίας του με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan University, προπτυχιακά προγράμματα (BSc Degree), στους τομείς της Φιλοξενίας και Διαχείρισης Τουρισμού, Οργάνωσης Εκδηλώσεων και Διοίκησης Τροφίμων & Ποτών, καθώς και Μεταπτυχιακό τίτλο (MSc Degree), στη Διεθνή Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού.
Ελληνοαραβική Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού 
(HellenicArab Maritime Academy).

Το City Unity College, σε συνεργασία με την πρώτη Ελληνοαραβική Ναυτική Ακαδημία, δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης προγραμμάτων σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο για Πλοίαρχους, Μηχανικούς  και Ηλεκτρολόγους του Εμπορικού Ναυτικού.  

Συνδυάζοντας τη θεωρητική εκπαίδευση με την πρακτική εξάσκηση, βασισμένη στη χρήση σύγχρονων προσομοιωτών (simulators), καθώς και σε μηχανουργεία και την αναγκαία ναυτολόγηση των σπουδαστών, ως δόκιμοι, σε πλοία του εμπορικού ναυτικού ή στο πρώτο εκπαιδευτικό πλοίο «AIDA IV», οι απόφοιτοι αποκτούν, ταυτόχρονα, τίτλους σπουδών πανεπιστημιακού επιπέδου και πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης COC Ανθυποπλοιάρχου ή Γ’ Μηχανικού.  

Τα πιστοποιητικά επαγγελματικής κατάρτισης COC Ανθυποπλοιάρχου και Γ’ Μηχανικού αναβαθμίζονται σε COC Υποπλοιάρχου ή Β’ Μηχανικού, μετά από 18 μήνες ναυτολόγησης και σε COC Πλοιάρχου ή Α’ Μηχανικού, μετά από 36 μήνες ναυτολόγησης. Όλα τα προγράμματα σπουδών προσφέρονται σε συνεργασία με την Arab Academy for Science, Technology & Maritime Transport και υλοποιούνται, με τη στήριξη του Ελληνοαραβικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Ανάπτυξης και της Arab League.

Υλικοτεχνικές υποδομές.

Τηρώντας τις προδιαγραφές που έχουν οριστεί, τόσο από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια του εξωτερικού όσο και από το Υπουργείο Παιδείας, το City Unity College, διαμόρφωσε και εξόπλισε τέσσερις υπερσύγχρονους χώρους, ώστε να παρέχει στους φοιτητές σπουδές, υψηλού επιπέδου, σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον. Κτήριο Α: Καρύτση 1 και Κολοκοτρώνη, Σύνταγμα, Αθήνα. Σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, εξοπλισμένες με υπολογιστές, εργαστήρια πληροφορικής, καθώς και ειδικά διαμορφωμένες καμπίνες, για απόκτηση εξειδίκευσης, στους τομείς Μετάφρασης, Διερμηνείας και Διεθνών Σχέσεων. Κτήριο Β: Θησέως 15-17, Σύνταγμα, Αθήνα. Εκσυγχρονισμένα εργαστήρια, εξοπλισμένα έτσι, ώστε κάθε μάθημα να γίνεται με τα καλύτερα εφόδια, καθώς και μια πλήρως ενημερωμένη βιβλιοθήκη. Κτήριο Γ: Δανάης 7 & Αρμονίας, Βουλιαγμένη. Το ξενοδοχειακό τμήμα του City Unity στεγάζεται στο ιδιόκτητο πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων “Athenian Riviera Hotel & Suites”, στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Κτήριο Δ: Στασίνου 19, Έγκωμη, Λευκωσία, Κύπρος. Το Κολέγιο ιδρύθηκε στις 12 Νοεμβρίου 2012, με την ονομασία White City College. Από τον Αύγουστο του 2014, το κολλέγιο έχει μετονομαστεί σε City Unity College Nicosia και λειτουργεί ως παράρτημα του City Unity College Αθηνών.

Ακαδημαϊκό Προσωπικό

Το Ακαδημαϊκό προσωπικό αποτελείται από διακεκριμένους καθηγητές και καταξιωμένους επαγγελματίες, με άριστη γνώση του αντικειμένου που διδάσκουν. Η επιλογή του Ακαδημαϊκού προσωπικού γίνεται βάσει των προδιαγραφών που θέτουν τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια και το Υπουργείο Παιδείας, ενώ παράλληλα διενεργούνται τακτικές αξιολογήσεις για τη διασφάλιση των κριτηρίων που ισχύουν, για σύγχρονη και ποιοτική εκπαίδευση, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Student Centered Philosophy

Η αποστολή του City Unity είναι η παροχή γνώσης, υψηλών προδιαγραφών, που επικεντρώνεται στους φοιτητές / σπουδαστές και προσανατολίζεται στο αποτέλεσμα, έτσι ώστε κάθε απόφοιτος να αποτελεί ικανό και εξειδικευμένο στέλεχος στην επαγγελματική κοινότητα που ανήκει, στο πλαίσιο ενός διαρκώς μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος. Στην κατεύθυνση αυτή, το City Unity College υλοποιεί προγράμματα: γνωριμίας, για όλους τους νέους φοιτητές (ξενάγηση στις εγκαταστάσεις, γνωριμία με το ακαδημαϊκό προσωπικό και τους Υπεύθυνους Σπουδών), συμβουλευτικής, για την ενεργή στήριξη και βοήθεια των φοιτητών, καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους, μέσω του City Unity Counseling Center, εύρεσης εργασίας, για φοιτητές και απόφοιτους, μέσω του City Unity Career Center (ατομικές και ομαδικές συνεδρίες καριέρας, τεστ επαγγελματικών αξιών, ημέρες καριέρας), οικονομικών διευκολύνσεων, στους φοιτητές και τις οικογένειές τους, για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που μπορεί να προκύπτουν, σε σχέση με τις σπουδές τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags