Facebook Pixel Sportdog.gr | H adidas και ο James Harden ανατρέπουν τα δεδομένα με το Harden VOL. 2
Life
| 2018-02-14 11:39:00

H adidas και ο James Harden ανατρέπουν τα δεδομένα με το Harden VOL. 2

Sportdog Team
H adidas και ο James Harden ανατρέπουν τα δεδομένα με το Harden VOL. 2

Οι τεχνολογίες FORGEFIBER και BOOST φέρνουν επανάσταση. 

Ο James Harden γνωρίζει μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα πως ο αμυντικός του απλά δεν μπορεί να τον μαρκάρει. Με μια σειρά από κινήσεις αλλαγής κατεύθυνσης: jab, dribble, hesi, cross και step-back πετυχαίνει  τον στόχο του και το τρίποντο, μια τεχνική που ελάχιστοι κατέχουν και που κάνει τον Harden τον πιο «θανατηφόρο» creator στο μπάσκετ.  

H adidas έχοντας ως στόχο να ενισχύσει την ικανότητα του Harden να αλλάζει κατευθύνσεις πάνω στο παρκέ, παρουσιάζει το Harden Vol. 2 με τις τεχνολογίες FORGEFIBER και BOOST. Η ανανεωμένη έκδοση του παπουτσιού  με την υπογραφή Harden είναι μοναδικά σχεδιασμένη για να υποστηρίζει τις προσποιήσεις και την ικανότητα του παίκτη να δημιουργεί τον χώρο του μέσα στο γήπεδο.

«Το παπούτσι έχει σχεδιαστεί βασισμένο στον τρόπο που παίζω και στις γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης» σχολιάζει ο Harden, για να συμπληρώσει πως «Τα step-backs, τα Eurosteps και τα γρήγορα crossovers απαιτούν ένα παπούτσι σχεδιασμένο να συγχρονίζεται με την κίνηση μου…ούτε ένα δευτερόλεπτο πιο μετά.»

FORGE YOUR PATH

Σχεδιασμένη για τις κινήσεις που κάνουν τον Harden να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους, η τεχνολογία FORGEFIBER παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο γήπεδο και προσφέρει όλη την άνεση που χρειάζεται το πόδι όταν είναι σε κίνηση. Με την εφαρμογή TPU-coated νημάτων, το FORGEFIBER είναι ενσωματωμένο στο ελαστικό υλικό του παπουτσιού για ακόμα πιο  δυνατή υποστήριξη, ενώ είναι ραμμένο σε τρία ξεχωριστά επίπεδα για να ενισχύει τις signature κινήσεις jab-step, step-back και Eurostep του Harden.

Το Harden Vol. 2 διαθέτει ένα σύστημα κορδονιών που επιτρέπουν στον κάθε παίκτη ξεχωριστά να τα προσαρμόζει ανάλογα με τις ανάγκες του παιχνιδιού, ενώ οι μικρές τρύπες στη γλώσσα του παπουτσιού επιτρέπουν στο πόδι να αναπνέει. Παράλληλα, ένα ελαστικό ύφασμα κατά μήκος του παπουτσιού προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο κράτημα.

COMFORT ON 100

Με την τεχνολογία BOOST να απλώνεται σε όλο το μήκος του παπουτσιού, το Harden Vol. 2 έχει σχεδιαστεί με μια ευρεία βάση στο πίσω μέρος του ποδιού που δημιουργεί σταθερότητα και ισορροπία κατά τη διάρκεια της κίνησης. Οι αυλακώσεις στο μέσο του παπουτσιού προσφέρουν σταθερότητα και ενισχύουν τον έλεγχο κατά την αλλαγή κατεύθυνσης, ενώ το κλιπ φτέρνας εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και ισορροπία.

CUT IT UP

O σχεδιασμός του Harden Vol. 2 βασίστηκε σε ένα από τα αγαπημένα χαρακτηριστικά του James Harden από το Harden Vol. 1. Η ομάδα σχεδιασμού επέστρεψε στο εργαστήριο με προηγμένο λογισμικό για να εξελίξει τη νέα έκδοση του παπουτσιού. Με την παρακολούθηση δοκιμών αλλά και με την χαρτογράφηση δεδομένων από τις κινήσεις του James στο παρκέ, για το Harden Vol. 2 δημιουργήθηκε ένας νέος σχεδιασμός πρόσφυσης για τη μεταβολή των πυκνοτήτων σε όλη την εξωτερική σόλα και την εστίαση στα key zones για την αλλαγή κατεύθυνσης.

Το Harden Vol.2  θα είναι διαθέσιμο από τις 16 Φεβρουαρίου στο www.adidas.gr και σε συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page adidas Basketball και στα επίσημα profiles της adidas στο Instagram (@adidasgr) και το Twitter (@adidasGR).

#HardenVol2

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags