Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ταινία «Tomb Raider: Lara Croft» στις 15 Μαρτίου στους κινηματογράφους
Life
| 2018-03-01 18:04:00

Η ταινία «Tomb Raider: Lara Croft» στις 15 Μαρτίου στους κινηματογράφους

Sportdog Team
Η ταινία «Tomb Raider: Lara Croft» στις 15 Μαρτίου στους κινηματογράφους

Η πολυαναμένομενη επιστροφή της Λάρα Κροφτ - Δείτε το trailer.

Σε σκηνοθεσία Ρορ Ούθαγκ, στην ταινία πρωταγωνιστούν η Αλίσια Βικάντερ  και οι Ντόμινικ Γουέστ, Γουόλτον Γκόγκινς και Ντάνιελ Γου.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Β' Γυναικείου ρόλου -για το «Κορίτσι από τη Δανία»-  Αλίσια Βικάντερ, που μας έχει συνηθίσει σε πιο αιθέριους ρόλους, κάνει την έκπληξη και  πρωταγωνιστεί ως Lara Croft στη νέα κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου videogame «Tomb Raider».

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο ανερχόμενος Νορβηγός Ρορ Ούθαγκ, που έγινε γνωστός με το «Το Κύμα», την άκρως επιτυχημένη περιπέτεια καταστροφής που αποτέλεσε την πρόταση της Νορβηγίας  για ξενόγλωσσο  Όσκαρ το 2016.

Το φιλόδοξο αυτό reboot είναι μια εντυπωσιακή υπερπαραγωγή που σκοπεύει να μας συστήσει μια νεαρή και αποφασιστική Lara Croft, λίγο πριν αναδειχθεί στο εμβληματικό pop σύμβολο που όλοι γνωρίζουμε.

Για τις ανάγκες της ταινίας μάλιστα η Σουηδή πρωταγωνίστρια μεταμορφώθηκε άρτια στην ομώνυμη ηρωίδα, κάνοντας έτσι το πρώτο της βήμα στο απαιτητικό πεδίο των χολιγουντιανών blockbusters, χωρίς όμως να χάνει την ευαισθησία που την έχει καθιερώσει.

Η ταινία άλλωστε εκτός από τις χορταστικές σκηνές δράσης, τους εξωτικούς προορισμούς και τον καταιγιστικό της ρυθμό, εξερευνά την ιστορία της Lara Croft από την αρχή και έρχεται να αποκαλύψει τους δαίμονες της δημοφιλούς ηρωίδας.

Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Ντόμινικ Γουέστ («Money Monster», «300»), Γουόλτον Γκόγκινς («The Hateful Eight», «Django Unchained») και Ντάνιελ Γου («Into the Badlands» του AMC), ενώ το σενάριο υπογράφει η Τζενίβα Ρόμπερτσον-Ντουόρετ.

Σύνοψη

Η Lara Croft είναι η ατίθαση κόρη ενός εκκεντρικού εξερευνητή, ο οποίος εξαφανίστηκε, όταν εκείνη ήταν ακόμα στην εφηβεία. Στα 21 της πια, χωρίς κάποιο ουσιαστικό νόημα ή σκοπό στη ζωή της, η Lara περνάει τις μέρες της διασχίζοντας τους δρόμους του Ανατολικού Λονδίνου με το ποδήλατο της, ως κούριερ. Αποφασισμένη να χαράξει τη δική της πορεία, αρνείται τα σκήπτρα της παγκόσμιας αυτοκρατορίας του πατέρα της με το ίδιο πάθος που αρνείται να αποδεχθεί τον θάνατό του. Επτά χρόνια μετά την εξαφάνιση του, η Lara θα προσπαθήσει να λύσει το μυστήριο που περιβάλλει το θάνατό του και ξεκινάει για τον τελευταίο γνωστό προορισμό του πατέρα της: έναν τύμβο σε ένα μυθικό νησί. Το ρίσκο για τη Lara είναι τεράστιο,  καθώς – ενάντια σε κάθε πιθανότητα και με μοναδικό όπλο το πολυμήχανο μυαλό της, την τυφλή πίστη της και το ατίθασο πνεύμα της – θα πρέπει να μάθει να ξεπερνά τα όριά της, ταξιδεύοντας προς το άγνωστο. Αν καταφέρει να επιζήσει της επικίνδυνης αυτής περιπέτειας, τότε ίσως ανοιχτεί μπροστά της μια νέα ζωή, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο Tomb Raider.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Με πρωταγωνίστρια την Αλίσια Βικάντερ, η επική ταινία Tomb Raider αποκαλύπτει μια πρωτόγνωρη ιστορία που ταξιδεύει τους θεατές στην πρώτη περιπέτεια της  Lara Croft, αλλά και στο μυαλό και την κάρδια ενός χαρακτήρα που, για να βρει τη θέση του στον κόσμο, πρέπει να συνδέσει το μέλλον με το παρελθόν. Η ταινία εξερευνά όχι μόνο τις αποφάσεις που παίρνει η ηρωίδα, αλλά και γιατί τις παίρνει, καθώς ανακαλύπτουμε πώς εξελίχθηκε σε μία από τις σπουδαιότερες και πιο δημοφιλείς ηρωίδες όλων των εποχών.

Η ταινία έχει αντλήσει πολλά στοιχεία από το άκρως επιτυχημένο videogame Tomb Raider του 2013 και ήταν πηγή έμπνευσης για τους δημιουργούς. Ο σκηνοθέτης Ρορ Ούθαγκ που μεγάλωσε παίζοντας όλα τα παιχνίδια, δηλώνει: «Ήμουν συνεπαρμένος από το παιχνίδι και τον χαρακτήρα της Lara Croft, ένα σκληρό κορίτσι που λύνει όλους τους γρίφους και αποφεύγει όλες τις παγίδες. Αλλά όταν είδα τι έκαναν με το παιχνίδι το 2013, ενθουσιάστηκα με την αυθεντικότητα και τον ρεαλισμό του και σκέφτηκα ότι πρέπει σίγουρα να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη».

Και η ίδια η Βικάντερ μεγαλώνοντας έπαιζε το παιχνίδι αυτό και ήταν φανατική θαυμάστρια. «Ως μικρό κορίτσι, δεν είχα βιντεοπαιχνίδια, οπότε χαιρόμουν όταν πήγαινα σε σπίτια φίλων που είχαν» θυμάται η ηθοποιός. «Δεν είχα ξαναδεί ένα κορίτσι να είναι αρχηγός σε παιχνίδι. Δεν ήταν απλώς μια γυναίκα, ήταν απίστευτα σκληροτράχηλη, αποφασισμένη και ικανή. Αυτό μου άρεσε πάνω της. Όταν άκουσα για αυτή την ταινία, έψαξα και βρήκα όλα τα καινούρια παιχνίδια. Για μένα, μοιάζει με τους υπερήρωες που αγαπάμε όλοι. Βλέποντας το ταξίδι τους για να φτάσουν να γίνουν υπερήρωες, τους νιώθουμε κοντά μας και καταλαβαίνουμε τα συναισθήματα τους».

Όπως και στα παιχνίδια, οι δημιουργοί στόχευσαν η δράση να μοιάζει αληθινή και το κοινό να νιώθει ότι βρίσκεται εκεί και να ζει τις καταστάσεις μέσα από τα μάτια της Lara. Σκοπός τους είναι να νιώθει ο θεατής την ταχύτητα, τη μάχη, το τέντωμα του τόξου, τις σφαίρες που γεμίζουν και παράλληλα τη λύση γρίφων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Χρειάζεται κάθε ίχνος δύναμης, εξυπνάδας και αντοχής για να καταφέρει η Lara να ολοκληρώσει κάθε αποστολή της κι οι θαυμαστές της πρέπει να νιώσουν ότι τους έχει πετάξει στην καρδιά της δράσης και τους οδηγεί σε φοβερές και ανεπανάληπτες περιπέτειες.

Το σενάριο υπογράφει η Τζενίβα Ρόμπερτσον-Ντουόρετ, η οποία φυσικά και γνωρίζει τα παιχνίδια από τότε που κυκλοφόρησαν. «Παίζω Tomb Raider χρόνια και παρακολουθώ αυτόν τον συναρπαστικό χαρακτήρα να μεγαλώνει και να γίνεται ένα πραγματικό έμβλημα της σύγχρονης κουλτούρας» λέει η σεναριογράφος.

Θέματα προς επίλυση

Στην ταινία, το ταξίδι της Lara ξεκινάει με το ότι πρέπει να παραδεχτεί το επίσημο τέλος της ζωής του πατέρα της. Μόλις νιώσει ότι την έχουν κολλήσει σε μία γωνία, η νεαρή επαναστάτρια δέχεται αντ’ αυτού έναν γρίφο που της δίνει σημάδια για το τι απέγινε ο πατέρας της. Έτσι οδηγείται να πιστέψει ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο τελεσίδικα. Αυτό που βρίσκει θα τη σπρώξει μακριά από το σπίτι της, στις πιο απομακρυσμένες γωνίες της Γης.

«Η σχέση κόρης-πατέρα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ιστορίας μας» λέει ο σκηνοθέτης. «Την εγκατέλειψε, αλλά εκείνη δεν μπορεί να τον αφήσει. Έχει ένα κενό μέσα της που προσπαθεί να γεμίσει και ο τελευταίος γρίφος της δίνει το κλειδί για να ξεκινήσει μια έρευνα του τι απόγινε ο πατέρας της».

Ποια είναι και ποια μπορεί να γίνει

Είναι θαρραλέα, επίμονη και έχει άλυτα θέματα που την κάνουν να αναλαμβάνει τις προκλήσεις. Επίσης, είναι έξυπνη, ανελέητη, έντιμη, ευάλωτη, ανθρώπινη και πολύ, πάρα πολύ ζόρικη. Είναι σκληρό καρύδι. Αυτά βέβαια είναι απλώς μερικά από τα χαρακτηριστικά που οι δημιουργοί έψαχναν στη Lara Croft. Στο πρόσωπο της  Αλίσια Βικάντερ  ο σκηνοθέτης λέει ότι τα βρήκαν όλα και ακόμα περισσότερα.

«Αυτό που με ενδιέφερε στη Lara Croft ήταν ότι όταν πέφτει, όταν πληγώνεται, τότε ανασκουμπώνεται και συνεχίζει να πολεμά» επισημαίνει ο σκηνοθέτης. «Στην ταινία μας, αυτό φαίνεται είτε παίζει μποξ, είτε είναι στο ποδήλατο, είτε τρέχει για να σωθεί. Η Αλίσια είναι εξίσου ακούραστη, δεν τα παρατάει. Φέρνει αυθεντικότητα σε κάθε σκηνή και αφοσιώνεται εξ ολοκλήρου. Αν είναι συναισθηματική σκηνή ή μία αστεία στιγμή ή μια σκηνή δράσης, ό,τι και να γίνεται, είναι αληθινή».

Η Βικάντερ δούλεψε τις συναισθηματικές και τις σωματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο χαρακτήρας, καθώς η Lara περνάει από τη μία δυσκολία στην επόμενη. «Είναι ωραία να παίζεις ένα κορίτσι που γεμίζει τον χώρο, που τολμάει να λέει τη γνώμη της, αλλά να είναι και ευάλωτη. Τα έχει όλα μέσα της και το ανακαλύπτουμε αυτό καθώς βρίσκεται σε καταστάσεις που βγάζουν τους φόβους της στη φόρα μαζί με το ένστικτο επιβίωσης και τον μαχητή που έχει μέσα της».

Η Βικάντερ, που κατάγεται από τη Σουηδία, ήθελε πολύ να δουλέψει με τον Σκανδιναβό Ούθαγκ, που κατάγεται από τη Νορβηγία. «Έχω δει τις ταινίες του και πιστεύω ότι είναι πολύ καλός. Συνδέθηκα με τους χαρακτήρες «Του Κύματος» και είμαι πολύ χαρούμενη που πήρα μέρος σε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια, γνωρίζοντας ότι έχει την ικανότητα να σε κρατάει συνδεδεμένο με τα συναισθήματα του ήρωα».

Στην ταινία, είναι ξεκάθαρο ότι ο πόνος της Lara Croft έρχεται από τη σύνδεση με τον πατέρα της, μέσα από τις αναμνήσεις της. «Η μητέρα της πέθανε νέα, οπότε ο μπαμπάς της ήταν ο μοναδικός γονιός και ήταν πολύ κοντά. Της έλεγε παραμύθια, της έμαθε τοξοβολία και πώς να λύνει γρίφους. Όσο μεγαλώνει η κόρη του, εκείνος έχει λιγότερο χρόνο. Όταν ήταν 14, εκείνος έφυγε ταξίδι και δεν ξαναγύρισε. Όταν τη συναντάμε στην αρχή της ταινίας, έχουν περάσει εφτά ή οχτώ χρόνια από τότε που τον είδε τελευταία φορά. Αλλά δεν μπορεί να πενθήσει, γιατί δεν μπορεί να παραδεχτεί τι έγινε, χωρίς απαντήσεις» εξηγεί η ηθοποιός.

Παρά το γεγονός ότι είναι αφοσιωμένη στον πατέρα της, η Lara είχε αποφύγει ό,τι τον αφορούσε, όπως το σπίτι που μεγάλωσε και την εταιρεία του, γιατί το να αναμειχθεί στα απομεινάρια της ζωής του χωρίς αυτόν θα σήμαινε ότι έχει αποδειχτεί τον θάνατο του.

Μυστικά

 «Lara, ο πατέρας σου έχει φύγει, αλλά μπορείς να συνεχίσεις το έργο του. Είναι στο αίμα σου». Με αυτά τα λόγια η Ana Miller απευθύνεται στη Lara, όταν πληρώνει την εγγύηση για να βγει από την φυλακή. Τον χαρακτήρα υποδύεται η Κρίστιν Σκοτ Τόμας, που ενσαρκώνει τέλεια την Ana, μία καλλιεργημένη και εκλεπτυσμένη γυναίκα που διοικεί την εταιρεία του πατέρα της. Θέλει να βοηθήσει και είναι από τους λίγους που ξέρουν τη Lara αρκετό καιρό ώστε να βλέπει μέσα από το σκληρό προσωπείο που φοράει η νεαρή κοπέλα. Η Ana πιστεύει ότι είναι καιρός η κόρη να αναλάβει την εταιρεία. Η Lara όμως δεν είναι τέτοιος τύπος. Και έχει δίκιο.

Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι η Lara μοιάζει πάρα πολύ με τον πατέρα της. Ενώ έμοιαζε με επιχειρηματία που διοικούσε τεράστιες εταιρείες, ο Richard είχε κρυφά ενδιαφέροντα που τον έστελναν σε ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Ήταν μάλιστα τόσο απορροφημένος που άφησε το παιδί του, χωρίς φυσικά να ξέρει ότι θα έφευγε για πάντα ή ότι κάποια μέρα θα ακολουθούσε τα ίχνη του.

Ο Richard Croft είχε αρχίσει να εξερευνά το μεταφυσικό μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Αυτό που αρχικά τον κρατούσε κοντά της, αποδείχτηκε ένα κάλεσμα, που κράτησε κρυφό από όλους. Ο σκηνοθέτης εξηγεί: «Όλοι νόμιζαν ότι ο Richard Croft ήταν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που ζούσε σε μία τεράστια έπαυλη. Αλλά είχε κρυφή ζωή».

Η Lara καταλαβαίνει ότι υπάρχει κάτι περισσότερο στη ζωή του πατέρα της από τον δικηγόρο του, τον οποίο υποδύεται ο Ντέρεκ Τζάκομπι. Οι δυο άντρες ήταν κάποτε πολύ κοντά και ο δικηγόρος νιώθει τον πόνο της Lara. Όταν η κόρη αποδέχεται νομικά τον θάνατο του πατέρα της, λαμβάνει ως δώρο ένα ιαπωνικό παζλ που την εμπνέει να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του πατέρα της.

Ο Ντόμινικ Γουέστ υποδύεται τον τρυφερό πατέρα της Lara. Ο ηθοποιός ενδιαφέρθηκε πολύ για την πολυπλοκότητα του χαρακτήρα. «Έχω τρεις κόρες» λέει ο ηθοποιός. «Οπότε νομίζω ότι αυτό με επηρέασε όταν διάβασα το σενάριο. Μου έκανε εντύπωση το συναισθηματικό βάθος της σχέσης τους σε μία ταινία δράσης».

Όταν η Lara ανακαλύπτει το μυστικό του πατέρα της, μαθαίνει για ένα αρχαιολογικό έργο που κατά τη γνώμη του πατέρα της ήταν άκρως επικίνδυνο για την ανθρωπότητα. Έχει μάλιστα βιντεοσκοπήσει ένα μήνυμα που της ζητάει να αναλάβει δράση. «Όσο δύσκολο κι αν είναι να το καταλάβει η Lara, τελικά αντιλαμβάνεται ότι ο Richard επέλεξε να φύγει γιατί νοιαζόταν για το μέλλον του παιδιού του, αλλά και για τον κόσμο» λέει ο Γουέστ.

Το Tomb Raider δεν είναι η πρώτη ταινία που ο Γουέστ υποδύεται τον πατέρα της Βικάντερ. «Έχω υποδυθεί ξανά τον πατέρα της Αλίσια» λέει χαμογελώντας ο ηθοποιός καθώς αναφέρεται στο «Testament of Youth» του 2014. «Όταν μου ζήτησαν να αναλάβω τον ρόλο στην ταινία, ενθουσιάστηκα και δέχτηκα με μεγάλη χαρά».

Ο φίλος και ο εχθρός

Ένας πρώτος συνεργάτης που βρίσκει η Lara όταν αποφασίζει να αναζητήσει τα χνάρια του πατέρα της, είναι ο Lu Ren, τον οποίο υποδύεται ο Ντάνιελ Γου. «Δεν είναι και πολύ στα καλά του, όταν τον βρίσκει η Lara» λέει ο ηθοποιός. «Για την ακρίβεια, είναι μεθυσμένος. Και το καράβι του είναι ένα μάλλον σκουριασμένο. Αλλά έχει χρέη και θα κάνει ό,τι μπορεί για να βγάλει χρήματα και η Lara τον πληρώνει για να την πάει στην ασιατική εκδοχή του τρίγωνου των Βερμούδων. Είναι τόσο απεγνωσμένος που δέχεται» εξηγεί ο Γου για τις συνθήκες συνεργασίας των δυο τους.

Οι δυο χαρακτήρες θα βρεθούν στο μάτι του κυκλώνα σε ένα νησί όπου μία στρατιωτική οργάνωση έχει τον έλεγχο του υπερφυσικού στοιχείου με σκοπό να ελέγξει το μέλλον της ανθρωπότητας. Ο Γουόλτον Γκόγκινς υποδύεται τον αρχηγό της ομάδας που θέλει να βρει έναν τάφο 2000 χρόνων. Ο πατέρας της Lara πίστευε ότι τα περιεχόμενα του αποτελούν μία απειλή άνευ προηγουμένου.

Σε αντίθεση με τη Βικάντερ και τον Γου, ο Γκόγκινς δεν είχε σχέση με το παιχνίδι. «Δεν ήξερα τίποτα για το Tomb Raider όταν ήρθα και μου άρεσε που δεν είχα την πίεση αυτής της εμπειρίας. Δεν ήξερα αν ο χαρακτήρας μου υπήρχε στο παιχνίδι και δεν ρώτησα. Ως ηθοποιός, είδα τον χαρακτήρα μου σαν ένα τρισδιάστατο άνθρωπο και δούλεψα έτσι».

«Ο Γουόλτον είναι ένας πολύ έντονος ηθοποιός, αλλά την ίδια στιγμή κάνει πλάκα στο γύρισμα» λέει ο σκηνοθέτης. «Ήταν ο τέλειος κακός.  Έδωσε ανθρώπινη διάσταση στον ρόλο». Η Βικάντερ προσθέτει για τον συμπρωταγωνιστή της: «Ο Γουόλτον είναι ένας από τους πιο παθιασμένους ηθοποιούς που έχω γνωρίσει. Ερχόταν κάθε μέρα με το 100% της ενέργειας του, της αγάπης και της φροντίδας για όλους στο γύρισμα. Έκανε τον ρόλο του έναν πραγματικό κακό, το είδος που παίζει με το μυαλό σου». Ο ηθοποιός ανταποδίδει: «Η Αλίσια είναι γεμάτη ενέργεια. Την είχα συναντήσει στο παρελθόν και πίστευα ότι η συνεργασία μας θα ήταν ξεχωριστή».

Η μεταμόρφωση σε Lara Croft

Μέχρι να έρθει η ώρα των γυρισμάτων, η Βικάντερ ήταν ήδη πολύ καλά προπονημένη και σε φοβερή φόρμα. Παρόλα αυτά  χρειάστηκε όλη η αφοσίωση και η πειθαρχία της πρώην μπαλαρίνας πριν και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για να καταφέρει να υποδυθεί τον ρόλο. Η ηθοποιός έφτασε στα όρια της σε σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο, όπως και ο ρόλος που υποδυόταν.

«Το μπαλέτο είναι πολύ σκληρό άθλημα» λέει η Βικάντερ, που άφησε το επάγγελμα αυτό πάνω από δέκα χρόνια πριν, αλλά δεν εγκατέλειψε την πειθαρχία που απαιτεί. «Υπήρχαν σίγουρα κάποιες ομοιότητες στην προπόνηση. Μάλιστα μετά από αυτή την ταινία, άρχισα αναρρίχηση και μου αρέσει πολύ» σχολιάζει η ηθοποιός.

Η Βικάντερ ακολούθησε πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής επτά μήνες πριν την ταινία. «Όταν συναντάμε την Lara στην αρχή της ταινίας, είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι στο ανατολικό Λονδίνο. Είναι δυνατή και της αρέσει να τρέχει με το ποδήλατο. Αργότερα, τη βλέπουμε να σκαρφαλώνει, να μάχεται, να βουτάει στα νερά. Δεν νομίζω ότι θα είχα εκτεθεί σε τόσα διαφορετικά πράγματα, αν δεν υπήρχε αυτός ο ρόλος. Για μια μικροκαμωμένη γυναίκα, το να κερδίζει πέντε κιλά σε μύες είναι μεγάλο ποσοστό, κι όμως αισθανόμουν πολύ θηλυκή».

Η ηθοποιός, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, γυμναζόταν 45 λεπτά κάθε πρωί. Η διατροφή της περιελάμβανε μαύρο ρύζι, κινόα και πολλή πρωτεΐνη και έπρεπε να τρώει ευλαβικά πέντε γεύματα την ημέρα κάθε τρεις ώρες. Η Βικάντερ μάλιστα είχε αναλάβει τις περισσότερες επικίνδυνες σκηνές η ίδια, αφού είχε προπονηθεί σκληρά για μήνες αποδεικνύοντας ότι εκτός από καλή ηθοποιός είναι και πρωτοκλασάτη αθλήτρια.

Για τις ανάγκες της ταινίας, χρειάστηκαν 48 χακί παντελόνια σε 4 διαφορετικά στάδια αλλοίωσης, από καθαρά δηλαδή σε λερωμένα. Τα χακί γιλέκα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν 100 και είχαν ταξινομηθεί σε 5 στάδια ταλαιπωρίας, ενώ επιστρατεύτηκαν 14 ζευγάρια μπότες σε τρία στάδια διάλυσης. Επειδή από κάποιο σημείο και πέρα η Lara πληγώνεται, χρειάστηκαν τρεις επίδεσμοι, που άλλαζαν τακτικά λόγω της χρήσης.

Η σκληρή προπόνηση άφησε το σημάδι της στην ηθοποιό της οποίας το σώμα άλλαζε συνεχώς. Οι μηροί της φούσκωσαν, αλλά η μέση και οι γοφοί της λέπταιναν. Έτσι, τα ρούχα έπρεπε να προσαρμόζονται πάνω της κάθε λίγο και λιγάκι.

Μια περιπέτεια με ουσία

«Όπως έχει συμβεί με όλες τις κλασικές περιπέτειες που έχω αγαπήσει» λέει η πρωταγωνίστρια «αυτή η ταινία έχει τα εντυπωσιακά σκηνικά, τις μυστικές πόρτες που ανοίγουν και τα μυστήρια που κρύβονται και αποκαλύπτονται καθώς μπαίνεις ο ίδιος σε μια πραγματικά συναρπαστική περιπέτεια. Συγχρόνως, στο ίδιο αυτό ταξίδι, μου αρέσει η περιέργεια της Lara και η επιμονή της, το πάθος της και ότι τολμά να ανοιχτεί και να πιστέψει στη μαγεία. Ελπίζω το κοινό να γνωρίσει αυτή την εκδοχή της Lara Croft, να νιώσει τον αγώνα και τη διαδικασία που περνάει και να την αγαπήσει όσο κι εγώ».

«Όταν η Lara ξεκινάει αυτό το ταξίδι, δεν είναι έτοιμη για αυτό που την περιμένει» λέει ο σκηνοθέτης. «Πραγματικά πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και μέσα από τις πολλές ταλαιπωρίες να ανακαλύψει αν μπορεί να γίνει Tomb Raider, να είναι έτοιμη για κάθε περιπέτεια που μπορεί να της έρθει. Νομίζω ότι το κοινό θα απολαύσει τη Lara καθώς εκείνη ανακαλύπτει ποια είναι και ποιο είναι το πεπρωμένο της».



Η ταινία «Tomb Raider: Lara Croft» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Μαρτίου 2018 και σε 3D από την Tanweer.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags