Facebook Pixel Sportdog.gr | «St. Patrick’s day» στον Ιππόδρομο: Δυνατές αναμετρήσεις και ιρλανδική γιορτή στο Μαρκόπουλο
Life
| 2018-03-15 18:05:00

«St. Patrick’s day» στον Ιππόδρομο: Δυνατές αναμετρήσεις και ιρλανδική γιορτή στο Μαρκόπουλο

Sportdog Team
«St. Patrick’s day» στον Ιππόδρομο: Δυνατές αναμετρήσεις και ιρλανδική γιορτή στο Μαρκόπουλο

Mία αυθεντική εμπειρία του «St. Patrick's Day» έχει προετοιμάσει η Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ για το φίλιππο κοινό στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Παρασκευής, 16 Μαρτίου 2018.

Ειδικά έπαθλα και μια μεγάλη γιορτή με αφορμή την εθνική εορτή των Ιρλανδών αναμένεται να δημιουργήσουν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Οι έξι ιπποδρομίες του προγράμματος ξεκινούν στις 17:15 και υπόσχονται πλούσιο θέαμα και μεγάλα κέρδη στους παίκτες του ιπποδρομιακού στοιχήματος.
 
Στην 3η ιπποδρομία εφτά ίπποι παραπλήσιας δυναμικότητας θα διεκδικήσουν ένα ειδικό έπαθλο σε μία αναμέτρηση που υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Η IRISH THOROUGHBRED MARKETING θα προσφέρει στον ιδιοκτήτη του νικητή ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 1.000 ευρώ για αγορές από δημοπρασίες της Ιρλανδίας. Αποκορύφωμα της ημέρας θα αποτελέσει η απονομή του κυπέλλου «St. Patrick's Day» στο νικητή της τελευταίας κούρσας, στην οποία θα λάβουν μέρος εφτά καθαρόαιμοι 4ετείς ίπποι διεκδικώντας στα 1.300 μέτρα τη δεύτερη νίκη της καριέρας τους.

Από τις υπόλοιπες ιπποδρομίες ξεχωρίζει η 4η και πολυπληθέστερη ιπποδρομία, του προγράμματος με δώδεκα ίππους. Οι ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ, ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ και  ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ που προέρχονται από νίκη θα αντιμετωπίσουν ισάξιους αντιπάλους στην απόσταση των 1.560 μέτρων. Ενδιαφέρον αναμένεται και για τη 2η ιπποδρομία, όπου οχτώ καθαρόαιμοι 4ετείς ίπποι θα προσπαθήσουν να σημειώσουν την πρώτη νίκη της καριέρας τους.
 
Στα «πράσινα» ο Ιππόδρομος με αφορμή την «St. Patrick's Day»

Στο πνεύμα της «St. Patrick's Day» ο Ιππόδρομος Αθηνών θα ντυθεί στα εθνικά χρώματα της Iρλανδίας. Πράσινη διακόσμηση με το κλασσικό τριφύλλι των Ιρλανδών, αντίστοιχος φωτισμός και δωρεάν μπύρα στο μπάρ του Ιπποδρόμου (5ο όροφος) αναμένεται να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα αυθεντικής ιρλανδικής πάμπ,  ταξιδεύοντας όσους βρεθούν την Παρασκευή στον ιππόδρομο στους μεγάλους εορτασμούς στο Δουβλίνο και όλο τον κόσμο.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags