Facebook Pixel Sportdog.gr | Press Release_adidas Football | Deadly Strike Pack
Life
| 2018-04-03 12:36:00

Press Release_adidas Football | Deadly Strike Pack

Sportdog Team
Press Release_adidas Football | Deadly Strike Pack

Η adidas αποκαλύπτει τη νέα ποδοσφαιρική συλλογή Deadly Strike για τους πιο αποφασισμένους παίκτες στο γήπεδο με τα ανανεωμένα Predator 18+, ΝΕΜΕΖΙΖ 17+ 360 AGILITY, Χ17+ 360 SPEED και COPA18.

- Το Predator 18+ της νέας συλλογής Deadly Strike παρουσιάζεται σε ένα μοναδικό χρωματικό συνδυασμό μπλε και πράσινου - 

- To NEMEZIZ 17+ 360 AGILITY παορυσιάζεται σε νέο χρωματισμό και είναι σχεδιασμένο για τους πιο ευέλικτους παίκτες του αγώνα -

-Το X17+ 360 SPEED είναι εδώ και θα φορεθεί από τους κορυφαίους και πιο «θανατηφόρους» παίκτες παγκοσμίως -

-Το ιστορικό COPA18 επιστρέφει ανανεωμένο σε Stadium και Cage εκδοχές -

H adidas παρουσιάζει τη νέα ποδοσφαιρική συλλογή Deadly Strike, σχεδιασμένη για τους πιο αποφασισμένους και ευέλικτους παίκτες στο γήπεδο. Στη νέα συλλογή πρωταγωνιστούν οι ανανεωμένες εκδόσεις των Predator 18+, NEMEZIZ 17+ 360 AGILITY, X17+ 360 SPEED και του COPA18. 

Το Predator 18+ επιστρέφει με τις τεχνολογίες που το έκαναν να ξεχωρίσει σε χρωματικό συνδυασμό πράσινου και μπλε. Το σύστημα PURECUT LACELESS  προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο στην επαφή με το έδαφος ενώ η τεχνολογία FORGED KNIT στο μεσαίο μέρος του παπουτσιού κρατάει το πόδι σταθερό προσφέροντας ισορροπία καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η ενσωματωμένη τεχνολογία CONTROLFRAME είναι σχεδιασμένη να σταθεροποιεί τις κινήσεις κάνοντας πιο ομαλές τις αλλαγές κατεύθυνσης και την πρόσφυση, ενώ παράλληλα η τεχνολογία BOOST™, σε όλο το μήκος της μεσαίας σόλας του παπουτσιού, επιστρέφει την ενέργεια σε κάθε βήμα. 

Στη νέα εκδοχή του, το νέο Predator 18+ διαθέτει Primeknit υλικό που εμφανίζεται με το layer τεχνολογίας CONTROLSKIN και προσφέρει απόλυτη σταθερότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ενώ παράλληλα το ANATOMICAL UPPER μιμείται το σχήμα της φτέρνας και το πόδι «κλειδώνει» στη θέση του. Η άνεση και η κατάλληλη υποστήριξη που χρειάζεται ο παίκτης στο γήπεδο διασφαλίζεται και με το SOCKFIT COLLAR που προσφέρει στο παπούτσι τη δυνατότητα να παίρνει το σχήμα του ποδιού. 

Οι τεχνολογίες SOCKFIT COLLAR, PURECUT LACELESS, CONTROLSKIN και BOOST™ είναι ενσωματωμένες και στην εκδοχή Cage του Predator 18+ για γήπεδα τύπου 5x5, ενώ η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη και σε lifestyle εκδοχή για μοναδικές εμφανίσεις και εκτός γηπέδου. 

Το ανανεωμένο  NEMEZIZ 17+ 360 AGILITY, για τους ευέλικτους παίκτες που θέλουν να κερδίζουν έδαφος σε κάθε τους βήμα μέσα στο γήπεδο παρουσιάζεται σε εντυπωσιακές αποχρώσεις του πράσινου. Με ενσωματωμένες τις κορυφαίες τεχνολογίες AGILITYBANDAGE και TORSIONTAPES διασφαλίζεται η απόλυτη εφαρμογή και η σταθερότητα του πέλματος, με το διπλό κολάρο να «κλειδώνει» τον αστράγαλο σε κάθε απότομη αλλαγή κατεύθυνσης ενώ η δομή νήματος τεχνολογίας AGILITYKNIT 2.0 προσφέρει ελαφριά αίσθηση που προσαρμόζεται. 

Το Deadly Strike NEMEZIZ 17+360 AGILITY είναι διαθέσιμο και σε Cage και Street εκδόσεις με τον ίδιο χρωματικό συνδυασμό και τεχνολογίες. 
Το τρίτο μοντέλο της νέας ποδοσφαιρικής συλλογής Deadly Strike, το ανανεωμένο X17+ 360 SPEED είναι το παπούτσι των ποδοσφαιρικών αστεριών της adidas και των κορυφαίων «θανατηφόρων» παικτών παγκοσμίως. Σε έντονο πράσινο και μπλε, το X17+360 SPEED διαθέτει την τεχνολογία NON STOP GRIP (NSG) για τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεων, την τεχνολογία αιχμής PURECUT SOCK SYSTEM η οποίο κρύβει τα κορδόνια από το επάνω μέρος του παπουτσιού, αλλά και τη SPRINTFRAME εξωτερική σόλα που προσφέρει σταθερότητα για κάθε αλλαγή κατεύθυνσης σε μεγάλη ταχύτητα. Το Χ17+360 SPEED κυκλοφορεί και σε Cage εκδοχή με εξωτερική gum σόλα για εκρηκτικές εμφανίσεις σε γήπεδα τύπου 5x5. 

Στη νέα συλλογή Deadly Strike αποκαλύπτεται και το νέο COPA18, το ιστορικό ποδοσφαιρικό παπούτσι που έκανε πρώτη φορά την εμφάνιση του τη δεκαετία του ’70 με το μοντέλο COPA Mundial και αργότερα κυκλοφόρησε σε πολλές διαφορετικές εκδοχές σε όλο τον κόσμο.

Το νέο COPA18 διαθέτει προηγμένα υλικά απόδοσης σε συνδυασμό με το νέο Leather Embossed Vamp και το καινοτόμο Sock Construction System για απόλυτη εφαρμογή. Το κλασικό δερμάτινο επάνω μέρος του παπουτσιού βοηθάει στην απόλυτη επαφή με τη μπάλα προσφέροντας παράλληλα ασύγκριτη άνεση και υφή. Η εσωτερική X-Ray Vamp Cage τεχνολογία φέρνει το πόδι πιο κοντά στη μπάλα για τη λιγότερη δυνατή ολίσθηση, ενώ η Compression Fold-Over Tongue είναι ειδικά σχεδιασμένη να προσφέρει απόλυτη εφαρμογή.  

Η τεχνολογία Comfort Internal Construction του COPA18 και ο εσωτερικός προσχηματισμένος πάτος  Ortholite προσφέρουν μια βελτιωμένη εμπειρία απορρόφησης των κραδασμών για απαράμιλλη άνεση. To τέταρτο μοντέλο της συλλογής Deadly Strike, COPA18 κυκλοφορεί στον ίδιο συνδυασμό χρωμάτων πράσινου και μπλε και στην έκδοση Cage με επιπλέον τεχνολογίες όπως η BOOST™ σόλα, το EVA strip και η εξωτερική rubber σόλα, έτοιμο να κυριαρχήσει τα γήπεδα τύπου 5x5. 

Ανακάλυψε τη νέα ποδοσφαιρική συλλογή Deadly Strike στο www.adidas.gr και από 04/04 σε συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags