Facebook Pixel Sportdog.gr | H adidas και ο Marc Ter Stegen αποκαλύπτουν τη νέα συλλεκτική έκδοση UltraBOOST Parley
Life
| 2018-04-12 15:31:00

H adidas και ο Marc Ter Stegen αποκαλύπτουν τη νέα συλλεκτική έκδοση UltraBOOST Parley

Sportdog Team
H adidas και ο Marc Ter Stegen αποκαλύπτουν τη νέα συλλεκτική έκδοση UltraBOOST Parley

Ο Γερμανός τερματοφύλακας της FC Barcelona και της Εθνικής Γερμανίας, Marc Ter Stegen, συμμετέχει στην καμπάνια ευαισθητοποίησης για τη μείωση της θαλάσσιας ρύπανσης από πλαστικό.

Η adidas, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας της με την περιβαλλοντική οργάνωση Parley For The Oceans, και ο τερματοφύλακας της FC Barcelona, Marc Ter Stegen παρουσιάζουν τη συλλεκτική έκδοση UltraBOOST Parley για την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με τη θαλάσσια ρύπανση από πλαστικό. 

Τα UltraBOOST Parley και UltraBOOST X Parley εμπνέονται από τις αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου των αστικών λιμανιών και συνδυάζουν κορυφαία τεχνολογία, υψηλή απόδοση και οικολογική καινοτομία. Η δέσμευση της adidas και της Parley για την ουσιαστική αντιμετώπιση της ρύπανσης των θαλασσών από πλαστικό, γίνεται πράξη με τα νέα UltraBOOST Parley αφού για την κατασκευή κάθε παπουτσιού της νέας συλλογής χρησιμοποιούνται 11 πλαστικά μπουκάλια που θα μπορούσαν να καταλήξουν στους ωκεανούς. 

Το νέο συλλεκτικό μοντέλο διαθέτει Primeknit ύφασμα που αποτελείται από 85% Parley Ocean Plastic™, ένα καινοτόμο νήμα που δημιουργείται από ανακυκλώσιμα υλικά που συλλέγονται πριν προλάβουν να καταλήξουν στη θάλασσα. Η τεχνολογία BOOST™ στη μεσαία σόλα, κατασκευασμένη από βιώσιμα υλικά, προσφέρει απόλυτη άνεση και απορρόφηση των κραδασμών με την επαφή στο έδαφος ενώ παράλληλα η Continental Rubber σόλα κατασκευασμένη από φυσικά υλικά παρέχει σταθερότητα και προηγμένη πρόσφυση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Το γυναικείο UltraBOOST X διαθέτει το επιπλέον χαρακτηριστικό της προσαρμοζόμενης καμάρας, ειδικά κατασκευασμένης  να προσαρμόζεται ιδανικά στο γυναικείο πέλμα. 

Στο κάθε δεξί παπούτσι της συλλογής υπάρχει ενσωματωμένο NFC τσιπ που με ένα μόνο άγγιγμα εμφανίζει στο κινητό πληροφορίες για τη ρύπανση των θαλασσών από πλαστικό. Μέσα από αυτή την πλατφόρμα οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη συνεργασία της adidas και της Parley For The Oceans, πώς να μειώσουν τη χρήση του πλαστικού στην καθημερινότητά τους και πώς μπορούν να συμμετέχουν σε περιβαλλοντολογικές πρωτοβουλίες. 

Από τις 8 Ιουνίου έως τις 8 Ιουλίου η adidas θα ενωθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά με την Parley, την Runtastic και την παγκόσμια δρομική κοινότητά της για την πρωτοβουλία «Run for the Oceans», που ξεκίνησε το 2017. Για να μάθεις περισσότερα μπες στο adidas.gr/Parley και ακολούθησε online τη συζήτηση @adidasgr στο Instagram, @adidasRunning στο Facebook και στο Facebook group των adidas Runners Athens. Stay tuned!


Τα νέα UltraBOOST Parley και UltraBOOST X Parley θα είναι διαθέσιμα σε περιορισμένο αριθμό online στο adidas.gr και στα adidas Stores Ερμού και Καλλιθέα. Ανακάλυψέ τα στις 16/04.

#adidasParley
#UltraBOOST

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags