Facebook Pixel Sportdog.gr | Ίδρυση TOWN CINEMAS από την TANWEER GROUP
Life
| 2018-06-08 16:26:00

Ίδρυση TOWN CINEMAS από την TANWEER GROUP

Ίδρυση TOWN CINEMAS από την TANWEER GROUP

Ο πρώτος κινηματογράφος που θα λειτουργήσει από τις 23 Αυγούστου.

Η TANWEER GROUP διευρύνει τις δραστηριότητές της ιδρύοντας από τις 2 Μαΐου 2018, την TOWN CINEMAS MANAGEMENT A.E, με σκοπό τη διαχείριση και εκμετάλλευση κινηματογραφικών αιθουσών & πολυχώρων.

Ο πρώτος κινηματογράφος που θα λειτουργήσει από τις 23 Αυγούστου 2018, είναι ο γνωστός σε όλους μας πολυκινηματογράφος CINEPOLIS στη Γλυφάδα, ο οποίος σταδιακά θα ανακαινιστεί πλήρως.

Ο κινηματογράφος είναι μια συνολική εμπειρία και αποστολή της εταιρείας είναι να επενδύσει σε νέες αίθουσες και σε αναβαθμίσεις παλαιοτέρων, έτσι ώστε να προσφέρει ψυχαγωγία υψηλού επιπέδου στους φίλους του σινεμά.

Ο Τζώζεφ Σαμάν, Πρόεδρος και Ιδιοκτήτης της TANWEER GROUP δηλώνει: “ Είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την ίδρυση της νέας εταιρίας και στην ευχάριστη θέση να δηλώσουμε τη δέσμευσή μας για δημιουργία κάθετων υπηρεσιών στον τομέα της ψυχαγωγίας, ξεκινώντας από την διανομή ταινιών σε κινηματογράφους, home entertainment, digital, συνδρομητική & ελεύθερη τηλεόραση και τώρα στη λειτουργία και δημιουργία κινηματογραφικών αιθουσών. Επιπλέον, θα ήθελα να επαναλάβω τη δέσμευσή μας για παραγωγή και διανομή σημαντικών ελληνικών ταινιών που αφορούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας. Πρόθεσή μας είναι να επενδύσουμε στην Ελλάδα αναπτύσσοντας περαιτέρω τις δραστηριότητες μας. Πιστεύουμε στη χώρα μας και στις δυνατότητές της”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags