Facebook Pixel Sportdog.gr | Piaggio Beverly – Γνωρίστε όλη τη νέα γκάμα
Life
| 2018-06-18 11:10:00

Piaggio Beverly – Γνωρίστε όλη τη νέα γκάμα

Sportdog Team
Piaggio Beverly – Γνωρίστε όλη τη νέα γκάμα

Η γκάμα Piaggio Beverly, με ηγετική θέση στην κατηγορία των σκούτερ με μεγάλους τροχούς, διαθέτει κινητήρες που πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές Euro4, πλούσιο πακέτο εξοπλισμού και νέα χρώματα με ειδικά σχεδιασμένα φινιρίσματα.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ EURO 4, ABS ΚΑΙ ASR ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ
 
Το Piaggio Beverly, ένα από τα πιο δημοφιλή και αναγνωρίσιμα σκούτερ όλων των εποχών, είναι αναμφισβήτητα ένα μοντέλο που διαμορφώνει τις τάσεις της αστικής μετακίνησης: οι κομψές γραμμές του συνδυάζονται με τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, που εγγυώνται κορυφαία επίπεδα ασφάλειας. Οι μεγάλοι τροχοί, οι δυνατοί κινητήρες και το υποδειγματικό πλαίσιο τύπου μοτοσυκλέτας είναι τα βασικά στοιχεία που καθιστούν το Beverly ως το ιδανικό σκούτερ για μετακίνηση στην πυκνή αστική κυκλοφορία αλλά και για απόλυτη άνεση σε μεγαλύτερη διαδρομή, μόνος ή με συνεπιβάτη.
Το Piaggio Beverly κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2001 και έφερε την επανάσταση στην αγορά των σκούτερ μεσαίου κυβισμού, παρουσιάζοντας έναν νέο τύπο οχήματος με ελκυστικό σχεδιασμό, υψηλές επιδόσεις και εξαιρετική ασφάλεια. Η εμπορική επιτυχία του Beverly συνοδευόταν πάντα από συνεχείς βελτιώσεις οι οποίες το κράτησαν στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία του, αλλά και των προτιμήσεων των πιο απαιτητικών χρηστών σε μητροπολιτικές περιοχές. Τελευταία ανανέωση αποτέλεσε η άφιξη της κορυφαίας έκδοσης SportTouring η οποία παρουσίασε, για πρώτη φορά σε σκούτερ, το συνδυασμένο σύστημα ασφαλείας ABS/ASR, καθώς και έναν καινοτόμο κινητήρα 350 κ.εκ. με ασύγκριτες επιδόσεις.
 
Τα κύρια χαρακτηριστικά των σκούτερ της οικογένειας Piaggio Beverly είναι τα εξής:
Οι κινητήρες που εξοπλίζουν τα Piaggio Beverly 300 και 350 έχουν λάβει την έγκριση των ευρωπαϊκών προδιαγραφών Euro 4. Και στα δύο, τα συστήματα ισχύος έχουν εξελιχθεί, εκσυγχρονιστεί και σχεδιαστεί για να πληρούν τους ολοένα και πιο αυστηρούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς περί εκπομπών ρύπων. Αυτό σημαίνει ότι χάρη στην εφαρμογή νέου καταλύτη, νέου σιγαστήρα, καθώς και ενημερωμένων χαρτογραφήσεων της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου, οι δύο μονοκύλινδροι κινητήρες Piaggio είναι Euro 4, διατηρώντας παράλληλα την υπεροχή και τις επιδόσεις που πάντα χαρακτήριζαν το Beverly.
Όλη η σειρά Beverly διαθέτει ολοκληρωμένο πακέτο βασικού εξοπλισμού. Για όλα τα μοντέλα, το σύστημα πέδησης ABS καθώς και το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ASR συμπεριλαμβάνονται πλέον στον βασικό εξοπλισμό. Το τηλεχειριστήριο για το άνοιγμα της σέλας που παράλληλα αναβοσβήνει τα φλας για να αναγνωρίσετε το όχημά σας (λειτουργία «Bike finder») περιλαμβάνεται επίσης στον βασικό εξοπλισμό. Επιπλέον υπάρχει μια λειτουργική θύρα USB, χρήσιμη για τη φόρτιση όλων των σύγχρονων συσκευών. Όλη η σειρά Piaggio Beverly διατίθεται σε νέους και ελκυστικούς χρωματισμούς με ειδικά σχεδιασμένα φινιρίσματα. 
 
Σήμερα η οικογένεια Piaggio Beverly αποτελείται από μία πλήρη σειρά μοντέλων μεσαίου κυβισμού.
 
Piaggio Beverly 300
Η κλασσική πρόταση στην αστική μετακίνηση. Είναι ασφαλές, αξιόπιστο, με τις γενναιόδωρες επιδόσεις του υγρόψυκτου, μονοκύλινδρου 4-βάλβιδου κινητήρα των 278 κυβικών και οικονομική κατανάλωση. Το Piaggio Beverly ξεχωρίζει για το πλαίσιό του, εμπνευσμένο από εκείνο των μοτοσυκλετών, με τη δεξαμενή καυσίμου να βρίσκεται σε κεντρική θέση κάτω από το υποπόδιο ώστε να συγκεντρώνεται κεντρικά το βάρος (ενώ ταυτόχρονα απελευθερώνεται χώρος κάτω από τη σέλα), για μια απολαυστική και ασφαλή οδηγική εμπειρία εντός και εκτός πόλης. Ο ιταλικής προέλευσης σχεδιασμός του χαρακτηρίζεται από κομψές και εκλεπτυσμένες γραμμές, με λεπτομέρειες, όπως τα φώτα πορείας ημέρας και το φανάρι φρένου τεχνολογίας LED να διαδραματίζουν εξέχοντα ρόλο. Η θέση οδήγησης είναι υπερυψωμένη και άνετη, με άριστη προστασία από τον αέρα ενώ παράλληλα η χωρητικότητα του χώρου αποθήκευσης είναι αρκετά μεγάλη ώστε να χωράει δύο full-face κράνη.
 
Piaggio Beverly 300 S
Η πιο σπορ έκδοση Beverly 300, με ειδικούς χρωματικούς συνδυασμούς και λεπτομέρειες σε ματ σκούρο γκρι χρώμα, που προσδίδουν στο όχημα πιο νεανική και επιθετική εμφάνιση. 
 
Piaggio Beverly 300 Police
Το μοντέρνο και επιθετικό στυλ της ειδικής έκδοσης Police ταιριάζει απόλυτα στο Beverly, με μια "total black" όψη, χάρη στο μαύρο ματ χρώμα του οχήματος, τη μαύρη σέλα με διπλή μπλε ραφή, τα φινιρίσματα σε μαύρο γυαλιστερό και τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες όπως οι καθρέπτες με κρύσταλλο γαλάζιας απόχρωσης, το πλαίσιο του κεντρικού προβολέα και του πίνακα οργάνων. 
 
Piaggio Beverly 350 SportTouring
Η ναυαρχίδα της γκάμας Beverly ξεχωρίζει για τον εξοπλισμό και τις κορυφαίες επιδόσεις, οι οποίες παρέχονται από τον σύγχρονο μονοκύλινδρο κινητήρα 330 κ. εκ. Πρόκειται για μια διαφορετική και καινοτόμο μονάδα, σε σύγκριση όχι μόνο με τον κινητήρα του Piaggio Beverly 300, αλλά και με τον γενικότερο ανταγωνισμό. Ένας κινητήρας που σχεδιάστηκε για να παρέχει επιδόσεις συγκρίσιμες με εκείνες ενός κινητήρα 400 κ. εκ., αλλά με τις συμπαγείς διαστάσεις και το μειωμένο βάρος ενός κινητήρα 300 κ.εκ. Είναι ο μοναδικός στην κατηγορία που χρησιμοποιεί αυτόματο φυγοκεντρικό πολύδισκο υγρό συμπλέκτη, που εξασφαλίζει διαχρονικά καλύτερες και πιο σταθερές επιδόσεις. Οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές συγκριτικά με την πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου: μέγιστη ισχύς πάνω από 30 CV και μέγιστη ροπή 29 Nm, με κατανάλωση 27,8 χλμ./λίτρο (στον κύκλο δοκιμών WMTC).
 
Piaggio Beverly 350 SportTouring Police
Τώρα, η ειδική έκδοση Police με τις ιδιαίτερες και τολμηρές λεπτομέρειες διατίθεται και στα 350.
 
Αν αναζητάτε επιδόσεις και αξιοπιστία στις μετακινήσεις σας με σχεδιασμό που ξεχωρίζει, το BEVERLY είναι η ιδανική πρόταση! Επισκεφτείτε σήμερα ένα σημείο πώλησης Piaggio για να επιλέξετε την έκδοση που σας ταιριάζει και να επωφεληθείτε από τις ανταγωνιστικές τιμές:
Beverly 300 ABS / Beverly 300 S ABS – προτεινόμενη τιμή λιανικής 4.140 € 
Beverly 300 ABS “Police” – προτεινόμενη τιμή λιανικής 4.240 €
Beverly 350 Sport Touring ABS– προτεινόμενη τιμή λιανικής 5.370 € 
Beverly 350 Sport Touring ABS “Police” – προτεινόμενη τιμή λιανικής 5.470 €

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags