Facebook Pixel Sportdog.gr | Η adidas αποκαλύπτει τη νέα συλλογή adidas Football x Paul Pogba Season IIII
Life
| 2018-10-18 14:07:00

Η adidas αποκαλύπτει τη νέα συλλογή adidas Football x Paul Pogba Season IIII

Η adidas αποκαλύπτει τη νέα συλλογή adidas Football x Paul Pogba Season IIII

Ο άσσος του ποδοσφαίρου και style icon Paul Pogba αποκαλύπτει το νέο του παπούτσι σχεδιασμένο σε συνεργασία με την adidas. Η συλλογή Pogba IIII περιλαμβάνει το νέο μοντέλο του Predator 18+ σε stadium και street εκδοχές.

Η adidas συνεργάζεται για ακόμα μια φορά με το αστέρι της Manchester United, Paul Pogba, για το λανσάρισμα της νέας συλλογής Pogba Season IIII. Σχεδιασμένο να αντικατροπτίζει τη μοναδική προσωπικότητα και τη δημιουργικότητα του εντός και εκτός γηπέδου, η τελευταία συνεργασία παρουσιάζει το επανασχεδιασμένο Predator 18+ σε stadium και street εκδοχές. 

Οι designers της adidas συνεργάστηκαν στενά με τον παίκτη για να εξασφαλίσουν πως το νέο Pogba IIII Predator 18+ αντιπροσωπεύει τη δημιουργικότητα και τη μοναδική αίσθηση του στυλ. Τόσο η stadium πρόταση όσο και η street εκδοχή κυκλοφορούν σε εντυπωσιακό μαύρο και λαδί συνδυασμό. To stadium εντυπωσιάζει σε κάθε περιβάλλον, χάρη στη χρυσή βάση και τις κόκκινες ρίγες της adidas, ενώ η street εκδοχή  ξεχωρίζει για την sleek εμφάνιση και τις καθαρές μαύρες ρίγες της adidas.

Το ολοκαίνουριο Predator 18+ διαθέτει όλες τις τεχνολογίες απόδοσης που το κάνουν να ξεχωρίζει. Το σύστημα PURECUT LACELESS  προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο στην επαφή με το έδαφος, ενώ η τεχνολογία FORGED KNIT, στο μεσαίο μέρος του παπουτσιού, κρατάει το πόδι σταθερό προσφέροντας ισορροπία καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παράλληλα, η τεχνολογία BOOST™, σε όλο το μήκος της μεσαίας σόλας, επιστρέφει την ενέργεια σε κάθε βήμα. Το SOCKFIT COLLAR προσφέρει άνεση και κατάλληλη υποστήριξη, ενώ το layer τεχνολογίας CONTROLSKIN προσφέρει απόλυτη σταθερότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες, με το ANATOMICAL UPPER να μιμείται το σχήμα της φτέρνας και να καταφέρνει να «κλειδώνει» το πόδι στη θέση του.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει το Predator 18+ και σε έκδοση street με τους ίδιους συνδυασμούς χρωμάτων όπως η πρόταση για το γήπεδο και διαθέτει τεχνολογία BOOST σε όλο τη μήκος της μεσαίας σόλας φέρνοντας τις κορυφαίες τεχνολογίες και την αισθητική από το γήπεδο στο δρόμο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags