Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι adidas Runners ξεδίπλωσαν το πάθος τους για το running ακόμα μια φορά στον 36o Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών
Life
| 2018-11-12 14:40:00

Οι adidas Runners ξεδίπλωσαν το πάθος τους για το running ακόμα μια φορά στον 36o Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών

Οι adidas Runners ξεδίπλωσαν το πάθος τους για το running ακόμα μια φορά στον 36o Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών

H adidas και οι adidas Runners Athens κατέκτησαν το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χρονιάς.

Οι adidas Runners Athens ενώθηκαν με adidas Runners από όλο τον κόσμο και έτρεξαν την αυθεντική διαδρομή του Μαραθωνίου αλλά και τις διαδρομές των 10Κ και 5Κ αντίστοιχα την Κυριακή 11 Νοεμβρίου. Περισσότεροι από 400 adidas Runners κατέκτησαν τους δρόμους της πόλης, πέτυχαν τους στόχους τους και διέδωσαν το μήνυμα της αξίας της συμμετοχής στο μεγαλύτερο running event της χρονιάς.

Για ακόμα μια χρονιά, το «adidas Runners Cheering Zone» στήθηκε στο 38ο χιλιόμετρο της αυθεντικής διαδρομής και όλοι οι φίλοι της adidas ήταν εκεί για να ενθαρρύνουν και να εμψυχώσουν τους δρομείς, να ξεπεράσουν τα όριά τους και να συνεχίσουν δυναμικά για να φτάσουν στη γραμμή του τερματισμού με την αύρα του νικητή. Μετά τον τερματισμό τους, στο adidas Runbase, οι adidas Runners μπορούσαν να απολαύσουν ένα πλούσιο και θρεπτικό recovery brunch, σε συνδυασμό με massage και stretching sessions.

Οι adidas Runners Athens, μια εβδομάδα πριν το μεγάλο γεγονός, άνοιξαν το «σπίτι» τους, το adidas Runbase, υποδέχθηκαν adidas Runners από κάθε γωνιά του κόσμου, μοιράστηκαν μαζί τους τις αξίες τους, το πάθος τους για το τρέξιμο και το ομαδικό πνεύμα, διηγήθηκαν inspirational ιστορίες αλλά και την ιστορία του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ενώ φυσικά η διασκέδαση δεν έλειψε ούτε στιγμή.

Η φιλοξενία στο adidas Runbase κορυφώθηκε τρεις μέρες πριν τον αγώνα, με την ανάλυση της Μαραθώνιας διαδρομής από τους Captains, οι οποίοι ως έμπειροι δρομείς μοιράστηκαν τα tips τους. Μια ημέρα πριν το μεγάλο γεγονός η agenda περιλάμβανε δραστηριότητες όπως το Sightseeing run στο ιστορικό κέντρο με το καθιερωμένο Pasta party να ακολουθεί και να αναπληρώνει την ενέργεια των δρομέων. Νωρίς το απόγευμα οι adidas Runners είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν σε ένα πάρτυ γεμάτο καλή διάθεση και μουσική.

Ωστόσο, η προετοιμασία ξεκίνησε πολύ νωρίτερα. Από τις 5.10 και για κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η adidas μαζί με τους adidas Runners Athens και με βάση το ανανεωμένο adidas Store στην Ερμού, υποδέχονταν το κοινό στις πιο urban running εμπειρίες, συνδυάζοντας το outdoor training με την urban κουλτούρα και τα alternative experiences. Όλοι μαζί μια παρέα ανακάλυψαν τα όριά τους και προετοιμάστηκαν κατάλληλα για την κορυφαία δρομική στιγμή της χρονιάς, τον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Μαζί τους, κορυφαίοι Έλληνες αθλητές και adidas ambassadors μοιράστηκαν το πάθος τους παροτρύνοντας τους runners να απολαύσουν τη διαδικασία ανεξαρτήτως διαδρομής.

Οι adidas Runners Athens, το πιο fun δρομικό community της πόλης, ξεχώρισαν για τη συμμετοχή, τις επιδόσεις, τις αξίες και τη φιλοσοφία τους σύμφωνα με την οποία μέσα από το τρέξιμο αλλάζουμε τη ζωή μας, γινόμαστε καλύτεροι, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, προσπαθούμε για τους προσωπικούς μας στόχους και πάνω απ’ όλα ζούμε μοναδικές εμπειρίες.

Γιατί το τρέξιμο δεν είναι στόχος, είναι τρόπος ζωής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags