Facebook Pixel "Ποιος Ανάκογλου και ποιος Κατίδης..."
| 2013-03-06 10:00:00

"Ποιος Ανάκογλου και ποιος Κατίδης..."

"Ποιος Ανάκογλου και ποιος Κατίδης..."

Επειδή μέσα σε όλα αναδείχθηκε σε μείζον θέμα στην ΑΕΚ γιατί δεν παίζει ο Ανάκογλου και αν είναι ή δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής ο Κατίδης, ο sportdog σας δίνει τις απαντήσεις!

Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", τα πράγματα είναι απλά. Για τον Λίνεν τουλάχιστον...

Για να μπει λοιπόν στην 11άδα της ΑΕΚ ο Ανάκογλου πρέπει να βγει απο αυτή ο Γκερέιρο! Δεν το λέμε εμείς, είναι εκφρασμένη άποψη του Γερμανού στη διοίκηση.

Ο Λίνεν για τους δικούς του λόγους θεωρεί πως ο Σερραίος μέσος, εκτός απο την απαραίτητη τακτική του βελτίωση, έτσι όπως παίζει, δεν "χωράει" στην ενδεκάδα μαζί με τον Γκερέιρο. Τόσο απλό...

Συν τοις άλλοις, η ατυχία για τον Ανάκογλου είναι πως ο τεχνικός της ΑΕΚ "γουστάρει" Γκερέιρο σε ...βαθμό που ουσιαστικά δεν μπήκε καν στο δίλημμα της επιλογής μεταξύ των δύο! Για τέτοιο ...έρωτα μιλάμε!

Για την ακρίβεια, εκτιμά πως μόνο σε ματς ειδικών συνθηκών είναι εφικτή η συνύπαρξη Γκερέιρο με Ανάκογλου ή Κατίδη, ενώ ούτε καν ...συζητάει να παίξουν και οι τρεις μαζί!

Για το τέλος, να σας το πούμε και έξω από τα δόντια, σαν σκύλοι που είμαστε:

Στην πραγματικότητα ο Λίνεν ΔΕΝ θεωρεί κάτι "σπέσιαλ" τους Κατίδη και Ανάκογλου... Δεν τους ...γουστάρει, τι να κάνουμε!

Βεβαίως, και η διοικηση θεωρεί πως ο Γερμανός δεν είναι ο κατάλληλος να εξελίσσει ταλέντα, αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags