Facebook Pixel Τι είπε ο πατέρας στον ...Πάτερ;
| 2013-04-05 09:30:00

Τι είπε ο πατέρας στον ...Πάτερ;

Τι είπε ο πατέρας στον ...Πάτερ;

Παίκτες της Κ-16 της ΑΕΚ που μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα αναζητά ο Νίκος Κωστένογλου. Ο σκύλος δίνει συνέχεια στην αποκάλυψη περί "επαφών" του με την ομάδα.

Την Πέμπτη ο sportdog σας ενημέρωσε ότι ο Νίκος Κωστένογλου παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας Νέων ΕΠΣΑ (Κ-16) της ΑΕΚ. Επισημάνθηκε μάλιστα στο ρεπορτάζ ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τσέκαρε τους μικρούς του Μιχάλη Βλάχου.

Ο σκύλος έχει και συνέχεια στο ρεπορτάζ. Ο Κωστένογλου είχε συζήτηση με τον πατέρα ενός ποδοσφαιριστή που τον ξέρει καλά και γνωρίζει τα ατού της συγκεκριμένης ομάδας. Ο "Πάτερ" ρώτησε τον γονέα, "αν σου ζητούσα να μου δείξεις τρεις παίκτες που ξεχωρίζουν και θα μπορούσαν να στελεχώσουν την επαγγελματική ομάδα, ποιους θα επέλεγες;".

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN


Ο πατέρας ανέφερε έναν τερματοφύλακα, έναν κεντρικό χαφ και έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται εξίσου καλά τόσο ως σέντερ μπακ όσο και ως μέσος. Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών θα σας τα αποκαλύψουμε εν καιρώ. Θα αρκεστούμε, όμως, να πούμε ότι δύο απ΄ αυτούς είναι αδέρφια.

Το ερώτημα όμως που δημιουργείται είναι, γιατί ενδιαφέρεται ο "Κωστέ" τόσο πολύ; Μήπως "ψήνεται" επιστροφή του στην ΑΕΚ; Γιατί δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε ότι υπάρχουν κάποιες ζυμώσεις όσον αφορά στα διοικητικά, οι οποίες δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστο το αγωνιστικό τμήμα.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος γονέας δεν ανέφερε το όνομα του γιου του. Η αντικειμενική κρίση λείπει πολύ από τους Έλληνες, εκείνος όμως, ως φανατικός ΑΕΚτζής, ξεχώρισε τους καλύτερους. Για το καλό της ομάδας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags