Facebook Pixel Καθαρίζει βασικό ο Μπέντο: Θέλω άλλον το Γενάρη!
| 2016-10-08 22:30:00

Καθαρίζει βασικό ο Μπέντο: Θέλω άλλον το Γενάρη!

Καθαρίζει βασικό ο Μπέντο: Θέλω άλλον το Γενάρη!

Ο Πορτογάλος τον θεωρεί τον αδύναμο κρίκο της ενδεκάδας και έχει ζητήσει ήδη από τη διοίκηση παίκτη για τη θέση του! Ποιος αναμένεται να τελειώσει από τους πρωταθλητές;

Παρά το μεταγραφικό ντεμαράζ των τελευταίων ημερών του Αυγούστου, ο Ολυμπιακός παρουσιάζει κάποιες ελλείψεις στο ρόστερ του και ειδικά στην αμυντική γραμμή.

Εκτός των στόπερ, που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη, η ομάδα υποφέρει και στα πλάγια μπακ που δεν έχουν καμία σχέση σε ποιότητα με τους παίκτες που αγωνίζονταν πέρυσι.

Κι αν για τη δεξιά πλευρά επίκειται η επιστροφή του Ελαμπντελαουί, ο οποίος όταν είναι 100% έτοιμος αναμένεται να αντικαταστήσει τον Φιγκέιρας, στα αριστερά το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο. Εκεί υπάρχουν οι Ντε Λα Μπέγια και Τσιμίκας, με τον Μπέντο να χρησιμοποιεί μέχρι στιγμής τον Ισπανό ως βασικό αντί του άπειρου Έλληνα, χωρίς, όμως, να τον πιστεύει ιδιαίτερα.

Γι' αυτόν τον λόγο ο Πορτογάλος φέρεται να έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτηση αριστερού μπακ για τον Ιανουάριο, διαμηνύοντας πως υπάρχει σημαντικό πρόβλημα με το συγκεκριμένο δίδυμο σε αυτή τη θέση.

Ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα έρθει για να πάρει φανέλα βασικού, κάτι που σημαίνει πως οι άλλοι δυο θα πρέπει να παλέψουν για να κρατήσουν τη θέση τους στο ρόστερ, αφού ο ένας θα ...περισσεύει.

Πάντως, ο Τσιμίκας φαίνεται να έχει το πλεονέκτημα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Κι αυτό γιατί πρόκειται για έναν νεαρό και εξελίξιμο παίκτη που πιστεύουν πολύ στον Πειραιά, σε αντίθεση με τον Ντε Λα Μπέγια που βρίσκεται σε σαφώς πιο προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία (30 ετών) και έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Από παραλίγο «ερυθρόλευκος», θα γίνει «πράσινος»;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags