Facebook Pixel Φορτωμένος ο Χαραλαμπόπουλος στον Παναθηναϊκό - Γιατί τα έχει πάρει ο πιτσιρικάς - "Πολύ σύντομα θα..."
| 2016-12-02 11:15:00

Φορτωμένος ο Χαραλαμπόπουλος στον Παναθηναϊκό - Γιατί τα έχει πάρει ο πιτσιρικάς - "Πολύ σύντομα θα..."

Φορτωμένος ο Χαραλαμπόπουλος στον Παναθηναϊκό - Γιατί τα έχει πάρει ο πιτσιρικάς - "Πολύ σύντομα θα..."

Το παρασκήνιο με το μικρό στο Τριφύλλι. Τι ίσχυε με Πεδουλάκη και τι γίνεται με Πασκουάλ; Ποιες είναι οι τελευταίες ατάκες του νεαρού στο περιβάλλον του; Ο Σκύλος κάτι μυρίστηκε...

Όταν ξεκίνησε η σεζόν, ο Αργύρης Πεδουλάκης υπολόγιζε πολύ στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, για τον οποίο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε δηλώσει ότι "αν δεν πάρουμε την Ευρωλίγκα τα επόμενα πέντε χρόνια με τον Χαραλαμπόπουλο αρχηγό, να μη με λένε Γιαννακόπουλο".

Ο 19χρονος φόργουορντ δεν ξεκίνησε δυναμικά και στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός είδε την πόρτα της εξόδου, με αποτέλεσμα ο μικρός να μείνει "ξεκρέμαστος". 

Ο Τσάβι Πασκουάλ, με τη σειρά του, από την πρώτη στιγμή είπε στο νεαρό παίκτη ότι τον υπολογίζει, αλλά ο παρονομαστής είναι ο ίδιος: πενιχρή παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού στην Ευρωλίγκα δεν έπαιρνε χρόνο συμμετοχής.

Εδώ και 10 μέρες ο μικρός νιώθει καλύτερα και πιστεύει ότι πολύ σύντομα θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο. Και για τη μέχρι τώρα φτωχή παρουσία του δεν τα έχει με κανέναν άλλο παρά με τον ...εαυτό του!

Ο νεαρός άσος τα βάζει με τον εαυτό του, γιατί δε βγάζει στους αγώνες τα πολύ καλά πράγματα που κάνει στις προπονήσεις. Έχει πεισμώσει και περιμένει τη μεγάλη ευκαιρία για να δείξει την πραγματική του αξία. Λέτε να γίνει η αρχή απόψε στο μεγάλο ματς με την Μπαρτσελόνα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags