Facebook Pixel Περιμένουν ακόμα νέα από το ...μέτωπο του Πολέμη
| 2012-05-30 16:00:00

Περιμένουν ακόμα νέα από το ...μέτωπο του Πολέμη

Περιμένουν ακόμα νέα από το ...μέτωπο του Πολέμη

Τον Αδαμάντιο Πολέμη θυμήθηκαν κάποιοι πρόσφατα στον Παναθηναϊκό, τώρα που η ομάδα κρέμεται από μία κλωστή και χρειάζεται κάποιον να βγει μπροστά και συσπειρώσει τους υπόλοιπους.

Το τελευταίο διάστημα έχει εξαφανιστεί από τις εξελίξεις στο "τριφύλλι" ο εκ των μετόχων του, παρότι λίγους μήνες πριν είχε δείξει διάθεση να βγει μπροστά και να βοηθήσει την ομάδα.

Όχι να αναλάβει τις μετοχές του Βαρδινογιάννη, αλλά να λειτουργήσει τέλος πάντων συσπειρωτικά και, φυσικά, να βάλει το χέρι στην τσέπη περισσότερο από αυτό που προβλέπεται να κάνει με βάση το ποσοστό του.

"Ήταν ο πρώτος που σταματούσε μπροστά από τις κάμερες για δηλώσεις", λένε με πικρία κάποιες παλιές καραβάνες στον Παναθηναϊκό, που βρίσκονται χρόνια στον σύλλογο και πονάνε την ομάδα. Πολύ περισσότερο τώρα, που βλέπουν την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η ομάδα.

Τι έχει στο μυαλό του βέβαια ο Πολέμης, όπως και ο Βγενόπουλος, ο Αλαφούζος, ο Γιαννακόπουλος ή ο Πατέρας, δεν το ξέρει κανένας. Αλλά όλοι, λίγο ως πολύ, έχουν δείξει πώς θα κινηθούν στο επόμενο διάστημα. Το ζήτημα είναι πως ο Αδαμάντιος είχε δείξει λίγο καιρό πριν τη διάθεση να βγει μπροστά και να ενεργοποιηθεί για το καλό του συλλόγου.

Ο ίδιος και όχι ο γιος του, καθώς ο Αδαμάντιος διαχειρίζεται την περιουσία της οικογένειας. Κι από ό,τι φαίνεται δεν έχει τη διάθεση να την ξοδέψει για να ...ανθίσει το τριφύλλι στον κήπο του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags