Facebook Pixel Μανουριάζει ο Σκόκο και κάνει σκέψεις φυγής...
| 2011-02-18 12:30:00

Μανουριάζει ο Σκόκο και κάνει σκέψεις φυγής...

Μανουριάζει ο Σκόκο και κάνει σκέψεις φυγής...

Βλέποντας τον συμπατριώτη και φιλαράκι του να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας, έχει αρχίσει και χάνει κάθε ελπίδα αναφορικά με τη δυναμική της ΑΕΚ και το πού μπορεί να φτάσει η ομάδα.

Ο λόγος για το Νάτσο Σκόκο, ο οποίος μαθαίνει από τον Ίσμαελ Μπλάνκο ότι ο τελευταίος το καλοκαίρι θα κουνήσει μαντήλι στην Ένωση και ξενερώνει αφάνταστα.

Δεν ήταν δα και πολλοί οι παίκτες ποιότητας στην ΑΕΚ και από τη στιγμή που ο ένας μετά τον άλλο αποχωρούν τα τελευταία χρόνια, ο Νάτσο βλέπει ότι είναι καταδικασμένος να παίζει σε μια ομάδα χωρίς δυνατότητες και ουσιαστικά χωρίς στόχους.

Κυργιάκος, Μαϊστόροβιτς, Μαντούκα, Τζιμπούρ, Πελετιέρι, Εντίνιο ήταν παρόντες στον τελικό του 4-4 με τον Ολυμπιακό. Όχι πριν από πέντε χρόνια, αλλά μόλις πριν από 20 μήνες. Παλαιότερα υπήρξαν και ταλέντα όπως ο Παπασταθόπουλος και ο Ταχτσίδης, που τώρα παίζουν στο Καμπιονάτο.

Γενικά το πέρασμα του χρόνου αποδυναμώνει την ΑΕΚ και ο μόνος που έχει απομείνει να ξέρει να αλλάξει και δυο πάσες, να κάνει μια ντρίμπλα και να μπορεί να σηκώσει το βάρος της κιτρινόμαυρης φανέλας στις πλάτες του είναι ο Νάτσο Σκόκο. Μόνος του σαν την καλαμιά στον... κάμπο θα είναι από το καλοκαίρι.

Ή μήπως δεν θα είναι γιατί θα συνεχίσει και αυτός αλλού την καριέρα του;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags