Facebook Pixel Μόνο άμα φύγει ο Τόρο...
| 2012-07-06 09:30:00

Μόνο άμα φύγει ο Τόρο...

Μόνο άμα φύγει ο Τόρο...

Ενδιαφέρουσα είναι η περίπτωση του Σαπουνάρου της Πόρτο, ωστόσο στον Ολυμπιακό τη θεωρούν απλώς μια εναλλακτική λύση για το ενδεχόμενο να φτάσει στην ΠΑΕ κάποια εξαιρετική πρόταση για τον Τοροσίδη.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως η αναμονή σε τέτοιες περιπτώσεις αποτελεί δίκοπο μαχαίρι, καθώς για τον 28χρονο Ρουμάνο που έχει προταθεί στους ερυθρόλευκους, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, τόσο η Λάτσιο όσο και η Ραπίντ Βουκουρεστίου, ομάδα από την οποία είχε μεταγραφεί στην Πόρτο το 2008.

Πάντως, τον Σαπουνάρου, που αγωνίζεται με ευχέρεια τόσο ως δεξιός μπακ όσο και ως κεντρικός αμυντικός (βοηθάνε τα 187 εκατοστά του ύψους του), τον γνωρίζει πολύ καλά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και σίγουρα δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο απόκτησής του αν ...ξέμενε από δεξί μπακ λόγω Τοροσίδη. Άλλωστε, για τον αρχηγό της ομάδας ηχούν αρκετές ευρωπαϊκές "σειρήνες" και δεν είναι καθόλου απίθανο να αποχωρήσει.

Το σίγουρο είναι πως στην Πορτογαλία θεωρούν πως ο Σαπουνάρου θα αποτελέσει από φέτος παρελθόν για την Πόρτο και πως δεν πρόκειται να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2013.

Ο παίκτης, μετά την εξαιρετική σεζόν 2010-11, κατά την οποία ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην αρμάδα του Βίλας Μπόας που σάρωνε σε Πορτογαλία και Ευρώπη, πέρυσι δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής και ο "γάτος" πρόεδρος Πίντο ντα Κόστα κρίνει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για την πώλησή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags