Facebook Pixel Ο "Μπουσκέτς" του Κοβάσεβιτς!
| 2011-03-01 12:15:00

Ο "Μπουσκέτς" του Κοβάσεβιτς!

Ο "Μπουσκέτς" του Κοβάσεβιτς!

Αμυντικό χαφ από το πάνω ράφι ψάχνει ο Ολυμπιακός για τη νέα σεζόν, αλλά ο Κοβάσεβιτς έχει ανακαλύψει ήδη ένα λαβράκι που θεωρεί ότι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα! O sportdog γύρισε κι έμαθε…

Ο Μοϊσές Ουρτάδο αποδείχτηκε η χειρότερη μεταγραφή των τελευταίων ετών για τους ερυθρόλευκους και πλέον στον Πειραιά ψάχνουν ένα βαρβάτο ανασταλτικό μέσο και έναν ακόμα, νεαρό σε ηλικία, ο οποίος θα αποτελέσει αξιόπιστη λύση αλλά και επένδυση.

Η ταυτότητα του πρώτου, του αμυντικού χαφ ενδεκάδας δηλαδή τον οποίο αναζητούν οι "ερυθρόλευκοι" παραμένει άγνωστη αφού η έρευνα αγοράς συνεχίζεται.

Για τον δεύτερο όμως, τον "μικρό", κάτι έχουν βρει. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει ανακαλύψει ένα πιτσιρικά, περίπου 20 ετών, τον οποίο αποκαλεί "Μπουσκέτς".

Πιστεύει ότι ο νεαρός είναι πραγματικό κελεπούρι και πως θα κανει μεγάλη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα αν δουλέψει και έχει την εξέλιξη που πρέπει βάσει των προσόντων που διαθέτει. Τον παραλληλίζει με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς, γιατί τον πιστεύει πολύ και γιατί διαθέτει ίδιο στυλ...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags