Facebook Pixel Να γιατί θέλει να γυρίσει ο Τζαβέλλας! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-11-26 16:55:00

Να γιατί θέλει να γυρίσει ο Τζαβέλλας! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Να γιατί θέλει να γυρίσει ο Τζαβέλλας! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

O Γιώργος Τζαβέλλας τιτίβισε ότι σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και ο σκύλος αποκαλύπτει το σημαντικότερο λόγο της επιθυμίας του να ξαναπαίξει (για χάρη του ΠΑΟΚ;) στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Δεν πρόλαβε ο Γιώργος Τζαβέλλας να γράψει χθες αργά το βράδυ στο Twitter του ότι θέλει να παίξει ξανά μπάλα στην Ελλάδα και ο sportdog έμαθε όλο το ρεπορτάζ για τον Έλληνα άσο!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η νέα στήλη του σκύλου "Sportdog Penalty", ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν αντέχει άλλο το Μόντε Κάρλο και θέλει να γυρίσει στην πατρίδα για να παίξει πάλι μπάλα στη Σούπερ Λίγκα, παρόλο που το συμβόλαιό του στη Μονακό είναι πολύ καλό.

Ο Έλληνας αμυντικός παίρνει 600 χιλιάρικα μαζί με τα μπόνους και είναι απορίας άξιον, βέβαια, αν μπορεί να βρει αυτά τα λεφτά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πάντως, το ρεπορτάζ του σκύλου δεν σταματάει εδώ. Μάλλον, για την ακρίβεια, μόλις αρχίζει! Μία ομάδα που "παίζει" για τον Τζαβέλλα είναι ο ΠΑΟΚ! Μπορεί να γίνει, μάλιστα, η μεταγραφή πιο εύκολα, αν ο Σταφυλίδης την κάνει το χειμώνα για τη Λεβερκούζεν, ενώ μπορεί να βοηθήσει και το γεγονός ότι οι δύο παίκτες έχουν τον ίδιο μάνατζερ (Κουτσολιάκος).

Το καλύτερο, βέβαια, ο σκύλος το έχει για το τέλος. Και δεν είναι άλλο από τον λόγο για τον οποίο ο διεθνής μπακ θέλει να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα. Ο λόγος αυτός, λοιπόν, σύμφωνα με τη στήλη "Sportdog Penalty", είναι η καλλίγραμμη λαϊκή τραγουδίστρια, Μαρία Καρλάκη!

Η εντυπωσιακή αοιδός έχει μεγαλώσει στη Δράμα, είναι 28 ετών και το 2006 μπήκε στο "Dream Show" όπου έγινε ευρύτερα γνωστή. Αυτή η διάκριση της έφερε συνεργασίες με σημαντικά ονόματα της πίστας, όπως οι Θέμης Αδαμαντίδης, Άντζελα Δημητρίου, Αντύπας, Πάνος Κιάμος, Νίκος Μακρόπουλος, Νατάσα Θεοδωρίδου, Πάολα, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Τσαλίκης, Κέλλυ Κελεκίδου, Ειρήνη Μερκούρη και άλλοι πολλοί.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε -αλλά κυρίως να δείτε- τον λόγο που ο Γιώργος Τζαβέλλας επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στην Ελλάδα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags