Facebook Pixel "Εξαφανισμένη" η Παπαχρήστου!
Άλλα Σπορ
| 2012-11-28 16:56:00

"Εξαφανισμένη" η Παπαχρήστου!

"Εξαφανισμένη" η Παπαχρήστου!

Ο σκύλος έχει ακόμη ένα αποκλειστικό! Η πρωταθλήτρια του τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου, είναι "εξαφανισμένη" μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών της με τον Κασιδιάρη!

Πριν από λίγες ημέρες η εφημερίδα NEWS δημοσίευσε φωτογραφία της Παπαχρήστου με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και με παρέα την οποία αποτελούσαν και ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος, με τη σύζυγο του, κατά τη διάρκεια εξόρμησης στη Μάνη, τον περασμένο Αύγουστο.

Οπως σας αποκαλύπτει ο sportdog, η Βούλα Παπαχρήστου έπαθε σοκ με τις φωτογραφίες καθώς δεν γνώριζε την ύπαρξή τους. Ωστόσο, αυτές οι φωτογραφίες αποκάλυψαν το ψέμα που είχε πει στον προπονητή της, Γιώργο Πομάσκι, ότι δεν πήγε ποτέ διακοπές με τον Κασιδιάρη, σε ερώτηση του έμπειρου τεχνικού όταν κυκλοφόρησαν οι σχετικές φήμες.

Όταν λοιπόν βγήκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες, η Παπαχρήστου τα έχασε, καθώς αποκαλύφθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι είπε ψέματα. Το αποτέλεσμα ήταν να σταματήσει τις προπονήσεις και κυρίως να μην έχει καμία επαφή με τον προπονητή της.

Η ίδια επιμένει στους λίγους ανθρώπους με τους οποίους μιλάει, ότι δεν είχε ποτέ σχέση με τον Κασιδιάρη και απλώς είναι δύο καλοί φίλοι... Το θέμα είναι ότι με τους ατυχείς χειρισμούς της σε όλα τα μέτωπα από το καλοκαίρι και μετά, κινδυνεύει η καριέρα της!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags