Facebook Pixel Αυτός ο Σπυρόπουλος, είναι περιζήτητος!
| 2012-12-08 18:20:00

Αυτός ο Σπυρόπουλος, είναι περιζήτητος!

Αυτός ο Σπυρόπουλος, είναι περιζήτητος!

Δεν ξέρουμε αν ο Νίκος Σπυρόπουλος πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι, αλλά ο Τάκης Σπυρόπουλος είναι από τα πιο hot ονόματα της ελληνικής αγοράς! Ποιες ομάδες τον θέλουν; Ο σκύλος έχει το ρεπορτάζ…

Κάθε μέρα και μία αποκάλυψη κάνει η νέα στήλη του ανανεωμένου σκύλου "Sportdog Penalty" στο Twitter.

Σήμερα δίνει στη φόρα όλο το παρασκήνιο γύρω από τον νεαρό και ταλαντούχο άσο του Πανιωνίου, Τάκη Σπυρόπουλο, για τον οποίο έχουν γραφτεί πολλά τις τελευταίες μέρες.

Ο Σπυρόπουλος, λοιπόν, ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ. Αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Δικέφαλου και είναι ο μοναδικός παίκτης από την ομάδα της Νέας Σμύρνης που μπορεί να απασχολήσει σοβαρά την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Ο παίκτης, άλλωστε, μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι κι αυτό κάνει ακόμα πιο ελκυστική την περίπτωσή του.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν είναι η μοναδική ομάδα που γλοκοκοιτάζει τον δεξιό μπακ του Πανιωνίου. Και ο Ατρόμητος έχει εκδηλώσει από τώρα το καλοκαιρινό ενδιαφέρον για τον Σπυρόπουλο, αφού ο Σκόνδρας είναι φευγάτος.

Δεν τελειώνουν, όμως, εδώ οι μνηστήρες για τον νεαρό άσο! Ο Ολυμπιακός, που όλα τα ...σφάζει κι όλα τα μαχαιρώνει στην ελληνική αγορά, έχει ψηλά στη λίστα του τον Σπυρόπολο, ενώ κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει κερδίσει ήδη τον Σκόνδρα στη μάχη για μια μεγάλη μεταγραφή στο Λιμάνι.

Οι πληροφορίες του "Sportdog Penalty" αναφέρουν, πάντως, ότι ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει την ανανέωση του Σπυρόπουλου στον Πανιώνιο, προκειμένου να κοπεί η όρεξη των άλλων ενδιαφερόμενων και να ντυθεί ο παίκτης στα ερυθρόλευκα στο μέλλον. Κι αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα λόγω των καλών σχέσεων μεταξύ του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού.

Όπως και να έχει, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον το θέμα του νεαρού μπακ, ο οποίος με τις φετινές του εμφανίσεις έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Το τι θα γίνει τελικά, μπορεί να κριθεί και τις επόμενες μέρες... Μείνετε συντονισμένοι στον σκύλο και στη στήλη "Sportdog Penalty" στο Twitter και θα σας γαυγίσουμε πρώτοι τις εξελίξεις!  
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags