Facebook Pixel "Ο Πρίγκιπας το έχει κάνει το δώρο του στον ΠΑΟ"!
| 2012-12-24 15:30:00

"Ο Πρίγκιπας το έχει κάνει το δώρο του στον ΠΑΟ"!

"Ο Πρίγκιπας το έχει κάνει το δώρο του στον ΠΑΟ"!

Ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ στέλνει, μέσω του σκύλου, τις ευχές του στον κόσμο του Παναθηναϊκού για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά! Τι εύχεται και τι δώρο έχει ήδη κάνει στην ομάδα...

Στον Παναθηναϊκό άνοιξαν το δρόμο για τον Φεϊζάλ και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ορίστηκε στα 28 εκατομμύρια ευρώ. Πλέον στο "τριφύλλι" έχουν ρίξει το μπαλάκι στον Πρίγκιπα, περιμένοντας να βάλει μέχρι τις 4 Ιανουαρίου τα λεφτά, με την πλευρά του Σαουδάραβα να αισιοδοξεί για το deal.

Αναμένοντας τις εξελίξεις, λοιπόν και από τη στιγμή που είμαστε σε εορταστικό κλίμα, ο σκύλος επικοινώνησε με τον Βλάση Τσάκα, ο οποίος μετέφερε την ευχή του Πρίγκιπα για τις γιορτές:

"Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και δύναμη για να μπορέσει να αντέξει και ειδικά στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού".

Ο ερχομός του νέου έτους συνδυάζεται με δώρα και έτσι ρωτήσαμε τι δώρο θα κάνει ο Πρίγκιπας στον κόσμο του Παναθηναϊκού για το 2013:

"Το δώρο μας για τον καινούργιο χρόνο έχει προσφερθεί από τις 11 Δεκεμβρίου και ευελπιστούμε να στολίσει το Παναθηναϊκό καλεντάρι", ήταν η απάντηση και στην Παιανία αναμένουν να φανεί ο Πρίγκιπας με τα δώρα πριν έρθουν τα Θεοφάνια, καθώς μετά το πουλάκι της αύξησης θα έχει πετάξει...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags