Facebook Pixel Προτίμησαν Ντάρμπισιρ από Παστόρε... (BINTEO)
| 2011-03-10 11:55:00

Προτίμησαν Ντάρμπισιρ από Παστόρε... (BINTEO)

Προτίμησαν Ντάρμπισιρ από Παστόρε... (BINTEO)

Ο sportdog γυρίζει μερικά χρόνια πίσω και αποκαλύπτει πώς Ολυμπιακός έχασε τον Χαβιέ Παστόρε, που οδεύει τώρα για τη Μάντσεστερ, για να πάρει …δανεικό τον Ματ Ντάρμπισιρ.

Δεκέμβριος 2008. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει τρένο με τον Βαλβέρδε και έχοντας ξοδέψει πριν 4-5 μήνες πάνω από 20 εκ. ευρώ για Ντιόγκο, Ντουντού, Λέτο, Όσκαρ, Αβραάμ και λοιπούς, δεν ψάχνεται ιδιαίτερα για τις μεταγραφές του Γενάρη 2009.

Αν κάτσει τίποτα αξιόλογο και σε καλή τιμή, έχει καλώς, διαφορετικά τίποτα. Αρμόδιος επί των μεταγραφικών ήταν τότε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης με... οικονομολόγο τον Γιάννη Χρυσικόπουλο. Το τηλέφωνο του Δημήτρη Θεοδωρίδη χτύπησε και στην άλλη γραμμή ήταν ένας Αργεντινός μάνατζερ.

Ο τότε αθλητικός διευθυντής των ερυθρολεύκων δέχτηκε πρόταση από τον ατζέντη Μαρσέλο Σιμονιάν για τον Χαβιέ Παστόρε. Έναν πιτσιρικά που μόλις έκανε το ξεπέταγμά του με τη φανέλα της Ουρακάν...

"Μπορώ να σας τον φέρω με 3 εκ. ευρώ. Είναι σούπερ ταλέντο", είπε ο Σιμονιάν τότε στον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Ο τελευταίος μόλις άκουσε 3 εκ. ευρώ την έκανε με... ελαφρά και πήγε και έκλεισε ως δανεικό τον Ματ Ντάρμπισιρ.

Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε. Ο Χαβιέ Παστόρε έκανε μεταγραφή 8 εκ. ευρώ στην Παλέρμο το καλοκαίρι του 2009 και τώρα ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για 40 εκ.!

Για κάντε και τις συγκρίσεις... Ο Ματ Ντάρμπισιρ που μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό έξι μήνες μετά την πρόταση του Σιμονιάν με τα ίδια ακριβώς λεφτά που ζήταγε η Παλέρμο για τον Παστόρε, είναι δανεικός στη Μπέρμιγχαμ και ποιος ξέρει τι θα τον κάνουν οι ερυθρόλευκοι.

Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός πήρε τελικά παίκτη από τον Μαρσέλο Σιμονιάν, ένα χρόνο μετά την πρόταση για τον Παστόρε. Τον Χεσούς Ντάτολο από τη Νάπολι, δανεικό για έξι μήνες...

Πάρτε μια γεύση από το τι εστί Παστόρε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags