Facebook Pixel "Να φορέσει παντελόνια η διοίκηση!"
| 2013-01-31 14:00:00

"Να φορέσει παντελόνια η διοίκηση!"

"Να φορέσει παντελόνια η διοίκηση!"

Άστραψε και βρόντηξε στον sportdog ο Γιάννης Καλιτζάκης για την κατάσταση στον ΠΑΟ. "Κόμπλεξ, πού θα σταματήσει η κατηφόρα;". Τα "χώνει" για Βύντρα, Ρότσα και πολλά άλλα!

Ζητήσαμε την άποψη του παλαίμαχου άσου για τις τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, με τις αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών, το θέμα του Λέτο που προέκυψε κ.λπ., με τον Γιάννη Καλιτζάκη να ...ξεσπάει και να τα σπάει με τις δηλώσεις του. Διαβάστε αναλυτικά τι μας είπε:

"Από αυτά που βλέπω, διαβάζω και όσο ενημερώνομαι γύρω από τον Παναθηναϊκό, πιστεύω πως υπάρχει ένα μπάχαλο αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Και κανείς δεν ξέρεις πού θα φτάσει, πού θα σταματάει η κατηφόρα της. Για παράδειγμα, στις αποχωρήσεις παικτών, αν έφευγαν επειδή δεν κάνουν στην ομάδα, θα έλεγα εντάξει. Αλλά είναι δυνατόν με το υλικό που έχει σήμερα ο Παναθηναϊκός, να διώχνουν διεθνείς ποδοσφαιριστές; Και με τον τρόπο που το κάνουν, μάλιστα. Μαθαίνουν μέσα από τις εφημερίδες οι παίκτες πως φεύγουν. Είναι πολύ άσχημο αυτό. Έχεις πρόβλημα με τα λεφτά; Φώναξέ τους, εξήγησέ τους, θα καταλάβουν. Αλλά με το έτσι θέλω να φύγουν και να κάνουν και έμμεσο εκβιασμό με τις αποδοκιμασίες του κόσμου, προσωπικά το θεωρώ αλητεία"!

"Έπρεπε να στηρίξουν τον Λέτο"

"Είναι αβέβαιη η κατάσταση στον Παναθηναϊκό σήμερα, δεν υπάρχει ουσιαστικά διοίκηση. Ο καθένας αποφασίζει και διατάζει, έχει μία άποψη και κάνει ό,τι θέλει. Κι αυτό έχει φέρει το μπάχαλο. Πώς να ασχοληθούν μετά οι παίκτες με αυτό που λέγεται ποδόσφαιρο; Εδώ δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει στην ίδια τους την ομάδα! Έφυγε ο Λέτο, αφού η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να καλύπτει το συμβόλαιό του, από τη στιγμή που δεν έχει χρήματα. Καλά έκαναν, αφού φαίνεται πως η ζημιά που έπαθε το παιδί είναι μεγάλη. Αλλά έπρεπε να τον στηρίξουν. Τουλάχιστον το διάστημα που ήταν ακόμα παίκτης του Παναθηναϊκού".

"Δεν ξέρουμε πού είναι ο πάτος!"

Παναθηναϊκός έχει φτάσει στο απόλυτο μηδέν, αν και πιστεύω δεν ξέρουμε ακόμα πού βρίσκεται ο πάτος για αυτή την ομάδα. Με τη λογική που κινείται η διοίκηση του Παναθηναϊκού, δεν μπορεί να ανακάμψει η ομάδα. Διοικείται με τραγικό τρόπο ο Παναθηναϊκός. Και μετά έχουν απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές, ενώ δεν τους διασφαλίζει κανείς τίποτα! Πρέπει να βρεθεί μία διοίκηση που να ξέρει από ποδόσφαιρο, να έχει σχέση με το άθλημα και να μην βγάζει ο καθένας τα κόμπλεξ του".

"Κομπλεξικά όσα γίνονται"

"Γιατί είναι κομπλεξικά αυτά που γίνονται στον Παναθηναϊκό. Ο Βύντρα, για παράδειγμα, τράβηξε τα πάνδεινα το παιδί. Παρόλα αυτά έπαιζε βασικός, ενώ ήξερε πως θα φύγει! Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έχω ζήσει μεγάλες στιγμές και προσβάλλομαι όταν ο κόσμος έχει τέτοια συμπεριφορά προς τους ποδοσφαιριστές. Δεν ξέρω ποιος βάζει τους οπαδούς να αποδοκιμάζουν, αλλά οι οπαδοί είχαν δει πως υπήρχε κάποιος καλύτερος στην ομάδα και δεν έπαιζε για να είναι στην 11άδα ο Βύντρα; Είναι μέλος της εθνικής, έχει προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό, έπαιζε βασικός με όλους τους προπονητές στον Παναθηναϊκό. Είναι τυχαίο; Δεν έχει αναρωτηθεί κανείς από αυτούς που τον αποδοκιμάζουν, ότι ακόμα και αυτός ο προπονητής που υπάρχει τώρα και ήξερε πως ο Βύντρα θα φύγει, τον έβαζε βασικό; Για ποιον λόγο το έκανε;".

"Χωρίς υποδομή, όπως η ΑΕΚ"

"Αν είναι η διοίκηση να διώξει όλα τα συμβόλαια και να βάλει στην ομάδα νέα παιδιά, ας το κάνει. Αλλά να πει στον κόσμο του Παναθηναϊκού πως δεν διεκδικεί τίποτα. Δεν είναι έτσι απλά βάζω παιδιά από την ακαδημία, χωρίς να υπάρχει κορμός, γιατί θα "καούν". Δεν υπάρχει υποδομή αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό. Συμβαίνει ό,τι και στην ΑΕΚ. Ανανέωση δεν σημαίνει απαραίτητα διώχνω όλους τους παλιούς! Αλλά να δούμε και τους παίκτες που έρχονται, μήπως είναι δεύτερης και τρίτης κλάσης; Δεν έχουν ακουμπήσει μπάλα και έρχονται στον Παναθηναϊκό να κάνουν τι; Πόσοι από αυτούς που αποκτάει η ομάδα έχουν κάνει πρωταθλητισμό στη ζωή τους;".

"Ήθελαν να εκθέσουν τον Χουάν;"

"Και πάνε και βάζουν τον Χουάν προπονητή. Γιατί τον βάζουν, για να τον εκθέσουν; Τραγικά πράγματα. Ας καθίσουν να σκεφτούν σοβαρά, αν πράγματι αγαπάνε τον Παναθηναϊκό. Και να μην φέρονται εγωιστικά, αλλά όπως αρμόζει σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Όχι λες και ο σύλλογος είναι ομάδα τρίτης ή τέταρτης εθνικής! Να σέβονται τους ποδοσφαιριστές και όχι να τους λένε "Δεν σας πληρώνω, γεια σας"! Να φοράνε παντελόνια και να τους πούνε "Κύριοι, δεν μπορούμε να πληρώσουμε". Παρά να τους ζητάνε να φύγουν και σαν μέσο πίεσης να τους πηγαίνουν στο ΟΑΚΑ για να τους ξεφτιλίσουν και να τους πείσουν με τον τσαμπουκά να φύγουν"!

Συντάκτης: Γιώργος Κτενάς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags