Facebook Pixel "Ας λένε ό,τι θέλουν, εμείς πάμε για διπλό"!
| 2013-02-02 16:00:00

"Ας λένε ό,τι θέλουν, εμείς πάμε για διπλό"!

"Ας λένε ό,τι θέλουν, εμείς πάμε για διπλό"!

Ο Ελίνι Δημούτσος μιλάει στον sportdog για τα όσα λέγονται για το Ολυμπιακός-Ατρόμητος, για τον ...διαφορετικό Παναθηναϊκό αλλά και για τον Γιώργο Σπανό που δεν πρέπει να φύγει

Ο χαφ του Ατρόμητου κάνει μία εξαιρετική σεζόν φέτος και δικαιολογημένα είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας.

Ο sportdog λοιπόν, ζήτησε από τον άσο της ομάδας του Περιστερίου να εξηγήσει τι έφταιξε με τον Παναθηναϊκό, αλλά και να σχολιάσει τα όσα ακούγονται για το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και τους βασικούς παίκτες που επέλεξε να ...ξεκουράσει ο Νίκος Αναστόπουλος (Γιαννούλης, Σκόνδρας, Ιγκλέσιας, Σουμπίνιο και Φυτανίδης θα εκτίσουν τις ποινές τους).

Επίσης, ο Δημούτσος μιλάει στον σκύλο για τους φετινούς στόχους του Ατρομήτου, για τον Μπάγεβιτς, τον Αναστόπουλο, αλλά και την άδικη κριτική στον Γιώργο Σπανό που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φύγει από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε τι άλλο λέει για τους παίκτες που έφυγαν από τον Παναθηναϊκό και για το πόσο μοιάζει η φετινή ομάδα του "τριφυλλιού" με αυτή των προηγούμενων ετών...

Αναλυτικά:

Φέτος κάνεις καλές εμφανίσεις, έχει καθιερωθεί στην ομάδα. Βρήκες την ομάδα που σου ταιριάζει;

"Ετσι φαίνεται μέχρι τώρα και η αλήθεια είναι πως ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο. Όταν μπαίνω στο γήπεδο με τη φανέλα του Ατρομήτου, βγάζω καλή απόδοση και γενικά ευχαριστιέμαι να παίζω...".

Μπορείτε το παραπάνω βήμα στο φετινό πρωτάθλημα;

"Σίγουρα μπορούμε. Έχουμε δυνατότητες. Είμαστε ψηλά τώρα, αλλά μπορούμε ακόμα καλύτερα. Θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ και από εκεί και πέρα βλέπουμε".

Ξεκινήσατε με Μπάγεβιτς και τώρα Αναστόπουλος. Τι έφταιγε και είχαμε αυτή την αλλαγή;

"Η ομάδα δεν απέδιδε σύμφωνα με τις δυνατότητες της και γι΄ αυτό ήρθε η αλλαγή. Τώρα θέλουμε να βοηθήσουμε το νέο μας προπονητή και αυτός να μας βοηθήσει και να πάμε ακόμα καλύτερα".

Ενώ η ομάδα πήγαινε καλά, ήρθε η ήττα από τον Παναθηναϊκό. Τι έφταιξε; Μήπως τον υποτιμήσατε λόγω της φετινής του πορείας;

"Σε καμία περίπτωση δεν τον υποτιμήσαμε. Γινόταν ένα ματς κλειστό χωρίς ευκαιρίες και από ένα λάθος ανθρώπινο δεχθήκαμε ένα γκολ. Εκεί άνοιξε το παιχνίδι και έτσι διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα. Δεν υποτιμήσαμε όμως τον Παναθηναϊκό, αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο και υπάρχουν και ήττες μέσα σε αυτό. Δεν μπορούμε όμως να στεκόμαστε σε αυτό το ματς. Πάμε στα επόμενα παιχνίδια να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς. Με μία ήττα δεν μπορούμε να διαγράψουμε την πορεία που έχουμε κάνει τα δύο τελευταία χρόνια και ειδικά όσα έχουμε πετύχει φέτος, όπου είμαστε στην τέταρτη θέση με διαφορά από τον πέμπτο. Με μία ήττα δεν τα σβήνουμε όλα".

Εσύ έχεις περάσει από τον Παναθηναϊκό και έχεις ζήσει αυτή την ομάδα. Είναι το ίδιο με τότε;

"Η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι ίδιος με τότε. Έχουν φύγει πάρα πολλοί σημαντικοί παίκτες από την ομάδα και σίγουρα δεν αποδίδει όπως θα έπρεπε".

Τώρα Ολυμπιακός...

"Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, είναι ο Ολυμπιακός, ο πρώτος της βαθμολογίας και η καλύτερη ομάδα μέχρι στιγμής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σίγουρα δύσκολο παιχνίδι, όπως για κάθε αντίπαλο που πάει στο «Καραϊσκάκη», εμείς όμως θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους τρεις πόντους και ένα καλό αποτέλεσμα".

Δηλαδή στόχος η νίκη;

"Πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Και να μην χάσεις από τον Ολυμπιακό, είναι καλό".

Έχετε συζητήσει στα αποδυτήρια αυτά που ακούγονται και γράφονται στον Τύπο ότι ο προπονητής σου επέλεξε να ξεκουράσει πολλούς βασικούς στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό; Θέλετε να δώσετε απαντήσεις;

"Αυτό είναι θέμα προπονητή και διοίκησης. Αυτό γίνεται σύμφωνα με το πλάνο που κάνουν για το πρωτάθλημα και το τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Από εκεί και πέρα όμως, ακόμα και αν λείπουν τέσσερις – πέντε παίκτες από τον Ατρόμητο, μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι. Υπάρχουν πολλοί παίκτες, έχουμε ένα καλό ρόστερ. Ας λένε ό,τι θέλουν όμως, εμείς δεν το συζητάμε και δεν ασχολούμαστε. Εμείς κοιτάμε να προετοιμαζόμαστε καλά και πως θα πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Δεν μας απασχολεί τι λέγεται".

Για την δήλωση του Γιώργου Σπανού περί αποχώρησης το καλοκαίρι;

"Αν φύγει ο πρόεδρος θα είναι η μεγαλύτερη απώλεια. Παίκτες πηγαίνουν – έρχονται, μπορείς να τους αντικαταστήσεις. Αλλά για τον πρόεδρο, με όλα αυτά που έχει προσφέρει και από εκεί που πήρε την ομάδα και εκεί που την έφτασε, είναι άδικο να τον κατηγορούν και γενικά να υπάρχει γκρίνια στο γήπεδο τη στιγμή που η ομάδα πάει. Αν τυχόν γίνει αυτό, η απώλεια θα είναι μεγάλη. Ελπίζω όμως να μη γίνει. Θα δώσουμε και εμείς τα πάντα για να μη γίνει. Το χρειάζεται άλλωστε και το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο ο Ατρόμητος. Κρίμα θα είναι να φύγει. Είναι πολύ σωστός και πολύ καλός. Αν φύγει κι αυτός, τι να πω...".

Συντάκτης: Βαγγέλης Καράμαλης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags