Facebook Pixel O Ράγιος "γυάλισε" στον Μίτσελ!
| 2013-02-12 12:30:00

O Ράγιος "γυάλισε" στον Μίτσελ!

O Ράγιος "γυάλισε" στον Μίτσελ!

Ο άσος του Αστέρα Τρίπολης κέντρισε το ενδιαφέρον του προπονητή του Ολυμπιακού, όπως αποκαλύπτει ο sportdog! Τι "παίζει" με τον μάνατζερ του παίκτη και τον ...ΠΑΟΚ.

Εντυπωσιάστηκε ο Μίτσελ από την εμφάνιση του Ράγιος στο Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός, όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου, "Sportdog Penalty", στο Τwitter.

Μάλιστα, ο τεχνικός των πρωταθλητών έπλεξε το εγκώμιο του Ράγιος και δημόσια, μετά το παιχνίδι. Αυτό, ωστόσο, μόνο τυχαίο δεν ήταν...

Όπως πληροφορήθηκε ο sportdog, o Μίτσελ με αυτές τις δηλώσεις θέλει εκμεταλλευτεί το δέος που προκαλεί στους συμπατριώτες του το όνομα-μύθος που έχει σαν παίκτης.

Ο Ράγιος κολακεύτηκε από το δημόσιο έπαινο κοτζάμ Μίτσελ, ενώ ξέρει πως οι δηλώσεις του τελευταίου γι΄ αυτόν θα αναδημοσιευτούν στην Ισπανία.

Την καλύτερη διαφήμιση στην πατρίδα του έκανε, δηλαδή, ο Μίτσελ, που θα περιμένει να το "εξαργυρώσει" ο παίκτης όταν έρθει η ώρα.

Ο Ισπανός τεχνικός ήξερε από πριν για το ταλέντο του Ράγιος, αλλά πλέον με την εμφάνιση του παίκτη στο ματς της Τρίπολης το επιβεβαίωσε από κοντά και τον έβαλε στη λίστα του.

Πάντως, ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί με τον Ράγιος και προ Μίτσελ και όταν ρώτησαν οι "ερυθρόλευκοι" για την τιμή του άκουσαν να κοστολογείται στα 850 χιλιάρικα.

Μάλιστα, το θέμα με τον Ράγιος φαίνεται λίγο πολύπλοκο, αφού ο μάνατζέρ του, Ντομίνγκο Σεβιγιάνο υποστηρίζει ότι έχει 40% των δικαιωμάτων του παίκτη!

Ποιο είναι το στόρι με τον συγκεκριμένο ατζέντη; Όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου, "Sportdog Penalty", ο Σεβιγιάνο πήγε τον Ράγιος τσάμπα στην Τρίπολη το καλοκαίρι του 2011. Γι΄ αυτό, άλλωστε, κράτησε τόσο υψηλό ποσοστό επί της "ιδιοκτησίας" του.

Ο Ράγιος αμείβεται 140 χιλιάρικα ετησίως, ενώ στο συμβόλαιό του υπάρχουν μπόνους εξόδου στην Ευρώπη καθώς και κατάκτησης τίτλου με τον Αστέρα!

Ο Ράγιος προέρχεται από την περιοχή της Βαλένθια, έπαιξε πρώτα στην Έλτσε, έκανε πέρασμα από την Μπάρτσα Β΄, ενώ μας ήρθε από την άσημη Γέιδα.

Σύμφωνα με την πιάτσα των ατζέντηδων, ο Σεβιγιάνο (που έχει και τον Ναβάρο) γνωρίζει καλά το βοηθό του Μίτσελ, Βίκτορ Σαντσεθ αλλά και τον...Φερέρ.

Όπως γίνεται κατανοητό, αν ο Ολυμπιακός θελήσει να κάνει κίνηση για τον Ράγιος θα τα βρει σκούρα επειδή ο Αστέρας πουλάει ακριβά αλλά και επειδή ο μάνατζερ είναι ...ζόρικος.

Εξάλλου, για τον παίκτη ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, που πλέον είναι υπολογίσιμη δύναμη, ενώ υπάρχει φλερτ από ομάδες σε Τουρκία και Αραβία! Χοντρό παιχνίδι θα έχουμε το καλοκαίρι, δηλαδή, με τον άσο του Αστέρα. Για να δούμε, ποιος θα τον πάρει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags