Facebook Pixel Μόνο έτσι για Σιμάο ο Ολυμπιακός!
| 2013-02-28 14:00:00

Μόνο έτσι για Σιμάο ο Ολυμπιακός!

Μόνο έτσι για Σιμάο ο Ολυμπιακός!

Επειδή πολλά γράφονται σήμερα για το φλερτ Σιμάο – Ολυμπιακού, ο σκύλος θα σας αποκαλύψει στο παρακάτω θέμα αν και πώς μπορεί να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή!

Ήρθε σήμερα δυναμικά στο προσκήνιο το ενδεχόμενο ο Σιμάο να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", θα σας ξεκαθαρίσει τα πάντα για το θέμα για ξέρετε την αλήθεια.

Ο Σιμάο, λοιπόν, δεν πρωτοψάχτηκε τώρα για τον Ολυμπιακό, όπως διαβάζουμε. Το έχει ξανακάνει δύο φορές στο παρελθόν! Μία την περασμένη άνοιξη και μία τον Γενάρη, όταν ήθελε να φύγει από την Κίνα.

Τώρα, ποια ήταν η αντίδραση των "ερυθρόλευκων" σε αυτές τις δύο κρούσεις του πρώην άσου του Παναθηναϊκού; Δεν ξετρελάθηκαν από τη μία, αλλά δεν του είπαν και "όχι" από την άλλη...

Τι πρέπει να γίνει για να έχει τύχη ο Σιμάο και να πάρει αυτή τη φορά τη μεταγραφή στο λιμάνι; Όπως αποκαλύπτει ο "Sportdog Penalty", θα πρέπει ο Μοζαμβικανός μέσος να "γυαλίσει" στον Μίτσελ (ο οποίος έχει ήδη πάρει τον Μπόατενγκ για τη συγκεκριμένη θέση), αλλά και να ρίξει το κασέ του κατά 30%-40%! Ζητάει πολλά βλέπετε ο Σιμάο και στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να βρει το συμβόλαιο που θέλει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags