Facebook Pixel Mε τρελά λεφτά στο Βέλγιο ο Φουρλάνος!
| 2013-03-02 16:30:00

Mε τρελά λεφτά στο Βέλγιο ο Φουρλάνος!

Mε τρελά λεφτά στο Βέλγιο ο Φουρλάνος!

Ο Φουρλάνος αφήνει τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι (μένει ελεύθερος) αφού συμφώνησε με την Μπριζ! Ποιος έκανε τη μεταγραφή, τι συμβόλαιο θα υπογράψει. Ο σκύλος έχει το θέμα!

Μπορεί πριν λίγες μέρες οι Βέλγοι να έγραφαν ότι ο Φουρλάνος βρίσκεται στο στόχαστρο της Γκενκ, αλλά η Μπριζ είναι η ομάδα που θέλει τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού!

Μάλιστα, όπως γράφει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", υπάρχει προσύμφωνο ανάμεσα στον παίκτη και τη βελγική ομάδα εδώ και μία εβδομάδα!

Πάντως, για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή θα πρέπει μέχρι το τέλος Απριλίου να ενεργοποιηθεί από πλευράς Κλαμπ Μπριζ η συμφωνία τους.

Σε διαφορετική περίπτωση ο Φουρλάνος θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα. Όπως έμαθε ο σκύλος, τη συμφωνία του παίκτη με την Μπριζ την ξέρουν και στον Παναθηναϊκό. Και μάλλον γι΄ αυτό ο νεαρός μέσος αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Όπως γράφει η στήλη, "Sportdog Penalty", το deal του Φουρλάνου οφείλεται στη γνωριμία από εποχής ΑΕΚ που έχει ο ατζέντης του, Πασχάλης Τουντούρης με τον Άρναρ Γκρέταρσον.

Ο Ισλανδός, νέος τεχνικός διευθυντής της Μπριζ, σύμφωνα με το προσύμφωνο, προσφέρει στον Φουρλάνο τριετές συμβόλαιο με 150 χιλιάρικα το χρόνο! Καθόλου άσχημα για τον μικρό…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags