Facebook Pixel Έχει χρόνο να μοιράσει κι άλλο πόνο! (ΦΩΤΟ+BINTEO)
| 2013-03-08 11:30:00

Έχει χρόνο να μοιράσει κι άλλο πόνο! (ΦΩΤΟ+BINTEO)

Έχει χρόνο να μοιράσει κι άλλο πόνο! (ΦΩΤΟ+BINTEO)

Πανέτοιμη για το Battle4 είναι η όμορφη πυγμάχος της ΑΕΚ, Τζένη Τασίδου όπως δηλώνει στο σκύλο. "Βαράνε δυνατά όταν με αντιμετωπίζουν". Tι λέει για την τούμπα της Σκορδά!

Την Κυριακή το απόγευμα στο κλειστό της Γλυφάδας θα πραγματοποιηθεί ένα μοναδικό fight show. Ο λόγος για το Battle 4, στο οποίο θα διασταυρώσουν γροθιές και κλωτσιές μερικοί από τους κορυφαίους Έλληνες μαχητές καθώς και ορισμένοι από τους κορυφαίους του κόσμου, όπως ο Παύλος Καπώνης, ο Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου και ο Murthel Groenhart που νίκησε τον δικό μας πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη στο Κ-1 World Max.

Ανάμεσα σε τόσους άνδρες πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση θα έχει και μία γυναίκα! Ναι καλά ακούσατε! Πρόκειται για την Τζένη Τασίδου. Όσοι γνωρίζετε την 32χρονη πυγμάχο της ΑΕΚ, θα ξέρετε σίγουρα ότι πίσω από την αγγελική της ομορφιά, κρύβεται μία πολεμική μηχανή!

Ο σκύλος ήρθε σε επικοινωνία μαζί της προκειμένου να μάθει σε τι κατάσταση είναι ενόψει του Battle 4. Η ίδια προσκάλεσε τους οπαδούς της ΑΕΚ στη διοργάνωση, αποκάλυψε ότι θα παίξει στα κιτρινόμαυρα ενώ στο τέλος απλά επιβεβαίωσε ότι είναι έτοιμη να μοιράσει μπουνιές και πόνο στο ρινγκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον sportdog:

Τζένη, είσαι έτοιμη για το Battle 4 την Κυριακή;

"Είμαι πανέτοιμη, είμαι υγιής και έχω κάνει πολύ καλή προπόνηση στο Golden Corner που προετοιμάζομαι αγωνιστικά. Ευχαριστώ και την αντίπαλό μου, τη Δήμητρα Κουκουσέλα, που δέχτηκε να με αντιμετωπίσει. Ήταν να κοντραριστώ με άλλη πυγμάχο, η οποία την τελευταία στιγμή αποσύρθηκε. Δεν υπάρχει αυτό που έκανε, αλλά δόξα τω θεώ βρέθηκε αντίπαλος".

Στο Battle 4 πώς θα παίξεις; Γιατί εσύ είσαι γνωστή ως πυγμάχος και εκεί θα γίνουν ματς Muay Thai και MMA...

"Εγώ πυγμαχία θα παίξω. Απλά στο Battle 4 είναι στα επαγγελματικά πλαίσια. Όχι όπως στα ολυμπιακά που είναι η ερασιτεχνική πυγμαχία. Την Κυριακή θα παίζω χωρίς κάσκα".

Πόσους γύρους θα είναι ο αγώνας που θα εμφανιστείς;

"Ήθελα να παίξουμε 5 τρίλεπτα με την αντίπαλό μου, αλλά τελικά ο αγώνας θα έχει 4 γύρους των δύο λεπτών".

Περιμένεις την στήριξη των οπαδών της ΑΕΚ την Κυριακή;

"Είμαι σίγουροι ότι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα βρίσκονται στο κλειστό της Γλυφάδας στο Battle 4. Η Ένωση είναι οικογένειά μου, είμαι ΑΕΚ, γι΄ αυτό θα αγωνιστώ και στα κιτρινόμαυρα!".

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

"Όπως έχω δηλώσει στο παρελθόν, η ζωή είναι μια μάχη. Αυτό που θέλω είναι να αγωνίζομαι συνεχώς. Μέσα από τους αγώνες μέσα στο ρινγκ έρχεται η καταξίωση σε όλες τις διοργανώσεις. Είτε είναι σε ερασιτεχνικά πλαίσια, είτε σε επαγγελματικά. Δυστυχώς στην Ελλάδα οι πολεμικές τέχνες στερούνται διαφήμισης. Για παράδειγμα, το Battle 4 που χαίρει προβολής βγήκα σε τόσα κανάλια...".

Πραγματικά, σε είδαμε και στο πρωινό του Mega, όπου έγινες μάρτυρας μιας ...θεαματικής τούμπας!

(γέλια) "Για τη Φαίη Σκορδά λέτε; Δεν υπάρχει αυτό που έκανε. Ήταν αστεία η στιγμή της πτώσης από το ...high kick με τα τακούνια. Ευτυχώς όμως που δεν χτύπησε".

Στο Battle 4 θα αγωνιστούν και άλλες γυναίκες;

"Όχι, μόνο στο pregame θα υπάρξουν μόνο κάποιες επιδείξεις".

Πώς σε αντιμετωπίζουν οι άνδρες πυγμάχοι;

"Για μένα δεν υπάρχει αντρική και γυναικεία πυγμαχία! Υπάρχει μόνο πυγμαχία. Εγώ από μικρή φορούσα κόντρα σε άντρες τα γάντια και έχω κερδίσει τον σεβασμό τους".

Εκτός από καλή στις γροθιές, είσαι και μία όμορφη κοπέλα. Ποια είναι η πρώτη τους αντίδραση στο ρινγκ; Δεν κομπλάρουν μπροστά σου;

"Στην αρχή είναι πιο συγκρατημένοι. (ακούγονται γέλια) Όταν όμως αρχίσω, φάνε την πρώτη τότε και δούνε ότι δεν είμαι απλά γυναίκα, αλλά αντίπαλος που φορά γάντια, τότε δεν παίρνουν μπροστά. Βαράνε και δυνατά...".

Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ την τέχνη σου στον δρόμο; Για παράδειγμα που κάποιος θελήσει να φλερτάρει με προσβλητικό τρόπο...

"Δεν μου έχει τύχει ποτέ. Στην στραβή όμως, εννοείται ότι δεν θα κωλώσω, αν είναι για να προστατεύσω τον εαυτό μου. Μόνο τότε πρέπει να χρησιμοποιείς βία, για την αυτοπροστασία σου. Αυτό άλλωστε προσπαθώ να διδάξω και στους μαθητές μου στο Diamons Camp του Παύλου Καπώνη, όπου προπονώ ανθρώπους όλων των ηλικιών".

Τζένη, κλείνοντας, ποια είναι η ευχή σου για το Battle 4

"Εύχομαι ο κόσμος να έρθει στο κλειστό της Γλυφάδας και απολαύσει το θέαμα!".

Και φυσικά να μοιράσεις πολλές γροθιές και ...πόνο.

"Αυτό εννοείται..." (γέλια)

Δείτε πώς προετοιμάζεται η Τασίδου...

Η Τζένη στο ρινγκ είναι πολεμική μηχανή. Έξω από αυτό όμως είναι μία γυναίκα όμορφη με πολλά κάλλη. Απολαύστε το φωτορεπορτάζ του sportdog.

Συντάκτης: Χρήστος Κωνσταντινίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags