Facebook Pixel Τα ...πήραν με Βαλβέρδε!
| 2011-03-15 11:30:00

Τα ...πήραν με Βαλβέρδε!

Τα ...πήραν με Βαλβέρδε!

Μπορεί οι Έλληνες του Ολυμπιακού και μαζί με αυτούς οι μη έχοντες εμπειρίες ξένοι, να τον εξυμνούν και να τον θεωρούν ...κορυφαίο της Ευρώπης, οι ξενόφερτοι όμως δεν συμφωνούν.

Αυτοί οι παίκτες, που έχουν πάρει "γεύση" από προπονητές σε Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία... δεν είναι της ίδιας άποψης.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δείξει ότι κατά τη διάρκεια των αγώνων υστερεί πολύ στο κοουτσάρισμα και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους αστέρες του Ολυμπιακού που έχουν εμπειρίες και συνάμα κρίση.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι σε πριβέ συζητήσεις τους επισημαίνουν την έλλειψη βοήθειας από τον πάγκο όταν... στραβώνει ένα ματς. Τρανό παράδειγμα η είσοδος του Ουρτάδο στην Τούμπα, ενός παίκτη που και αγωνιστικά υστερεί ακόμα λόγω της πολύμηνης απουσίας του από τη δράση και η θέση του δεν ήταν αυτή που χρειάζονταν ενίσχυση δεδομένου του 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Πώς έβαλε αμυντικό χαφ και ενώ ο Ολυμπιακός κυνηγούσε στο σκορ, είναι κάτι για το οποίο πολλοί αναρωτιούνται αλλά κανείς δεν έχει πάρει ακόμα απάντηση...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags