Facebook Pixel Η βεντέτα συνεχίζεται!
| 2013-03-12 21:02:00

Η βεντέτα συνεχίζεται!

Η βεντέτα συνεχίζεται!

Οπαδοί δύο μεγάλων αθηναϊκών ομάδων "κρύβονται" πίσω από τα σοβαρά επεισόδια, με έναν μαχαιρωμένο, που έγιναν στον αγώνα μπάσκετ Πανελλήνιος – Σπόρτινγκ. Ο σκύλος έχει το παρασκήνιο...

Χαμός έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην Κυψέλη, καθώς ο αγώνα ανάμεσα στον Πανελλήνιο και το Σπόρτινγκ για την Α' ΕΣΚΑ σημαδεύτηκε από πολύ σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών που βρέθηκαν στο γήπεδο. Ο sportdog όμως αποκαλύπτει πως αυτοί που έδωσαν μάχη σώμα με σώμα, ουδεμία σχέση έχουν με αυτές τις δύο συγκεκριμένες ομάδες!

Πρόκειται για την συνέχεια της βεντέτας μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα, μεταξύ των 30 περίπου φίλου του Σπόρτινγκ βρέθηκε στο γήπεδο και ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού, τον οποίο υποδέχθηκαν κάποιοι άλλοι από το... στρατόπεδο της ΑΕΚ! Τα όσα ακολούθησαν δεν περιγράφονται, καθώς βγήκαν μέχρι και μαχαίρια!

Η Αστυνομία προχώρησε σε μία σύλληψη, ενώ προσήχθησαν επίσης άλλα πέντε άτομα. Οι Αρχές προσπάθησαν από την διαδικασία των ανακρίσεων να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη και από τα στοιχεία που συνέλεξαν δεν άργησαν να διαπιστώσουν πως επρόκειτο για άλλη μία «μονομαχία» μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

Η βεντέτα μεταξύ των δύο έχει ανοίξει εδώ και αρκετά χρόνια και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε επιτέλους θα σταματήσει. Τους τελευταίους μήνες τα ραντεβού έχουν... φουντώσει και συνεχώς έχουμε νέες... μάχες! Χθες είχαμε ακόμα έναν μαχαιρωμένο και τραυματίες, όπως άλλωστε και τις προηγούμενες φορές. Μη χειρότερα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags