Facebook Pixel Γιατί είπε "όχι" ο Δημητριάδης στον Άρη!
| 2013-03-14 11:00:00

Γιατί είπε "όχι" ο Δημητριάδης στον Άρη!

Γιατί είπε "όχι" ο Δημητριάδης στον Άρη!

Δεν είναι και τόσο ...αθώο το "όχι" του Βασίλη Δημητριάδη στον Άρη. Τι κρύβεται πίσω από τη στάση του απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε; Μήπως η ΑΕΚ; Ο σκύλος κάτι έμαθε...

Πέρασε στα ψιλά το "όχι" που είπε ο Βασίλης Δημητριάδης στους ανθρώπους του Άρη για να αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, υπάρχει ..."θέμα" πίσω από την άρνηση του "Βασιλομπίλαρου".

Όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", o παλαίμαχος άσος του Άρη δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ! Η πληροφορία είναι γκαραντί και προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Ο Δημητριάδης είναι από τα "αγαπημένα παιδιά" του "Τίγρη" και, όπως λέγεται, μάλλον ξέρει κάτι για πιθανή επιστροφή του Έλληνα επιχειρηματία στην Ένωση. Όπως λέγεται, δεν είναι απίθανο να του έχει ζητηθεί να περιμένει stand by τις εξελίξεις στην ομάδα!

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να προορίζεται ο "Βασιλομπίλαρος" για κάποιο πόστο στην ΠΑΕ ΑΕΚ, αν και εφόσον αλλάξουν τα δεδομένα στην Ένωση. Εν αναμονή των όποιων εξελίξεων, λοιπόν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags